HomeSalutTortosa Salut aprova la concertació d'un préstec de 0,5 milions per l'adquisició...

Tortosa Salut aprova la concertació d’un préstec de 0,5 milions per l’adquisició de la Clínica Terres de l’Ebre

El consell d’administració de Tortosa Salut ha aprovat avui la concertació d’una operació de crèdit a llarg termini per un import de 0,5 milions d’euros, que permetrà finalitzar el pagament per l’adquisició de l’antiga Clínica Aliança. L’Ajuntament de Tortosa va pactar el passat mes d’octubre amb la propietària de l’edifici (Mutualidad General de Previsión del Hogar Divina Pastora) el fraccionament de l’últim pagament que era de 4 milions d’euros i que vencia el 30 de juny de 2023 després que Junts per Tortosa i la CUP bloquegessen l’operació. Així, es va efectuar un primer pagament de 3,5 milions d’euros l’octubre de l’any passat i es va acordar fer el pagament de la part restant el 30 de juny de 2024.

L’acord del consell d’administració s’ha traslladat a l’Ajuntament que durant els pròxims dies haurà d’aprovar en sessió plenària l’autorització i l’aval de l’operació de crèdit. “Convocarem un ple extraordinari la setmana que ve per avalar el crèdit i fer efectiu el pagament a la propietària de l’edifici“, ha explicat l’alcalde.

Pel que fa al consell d’administració de Tortosa Salut, l’acord s’ha adoptat amb els vots favorables dels consellers de Movem Tortosa-PSC, ERC i Junts i el vot en contra de la CUP.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 2 = 3

Últimes notícies