HomeTurismeTurisme i Cultura programen una setantena de rutes guiades per descobrir Amposta

Turisme i Cultura programen una setantena de rutes guiades per descobrir Amposta

Les regidories de Turisme i Cultura d’Amposta han programat per enguany més d’una setantena de rutes guiades per descobrir la història, la natura i el patrimoni de la ciutat. Són més de 20 rutes més que el 2022. “L’oferta ha tingut molt bona acollida i és per això que enguany s’ha ampliat“, destaca l’alcalde, Adam Tomàs.

A més, per fer més atractiva l’oferta a la ciutadania d’Amposta, per poder conèixer l’entorn de la ciutat, s’ha creat una oferta 2×1 en les entrades per a la població local d’Amposta. Només hauran de comprar una entrada i podran venir dues persones acreditant a l’inici de la ruta que son residents de la ciutat.

Altres novetats són que les visites guiades a la Torre de la Carrova també inclouen la visita a la Vila Romana. També s’han incrementat el nombre de rutes amb bicicleta per fomentar-ne l’ús i s’han afegit dues rutes amb caiac a l’estiu pel riu Ebre per descobrir la història que amaga el castell, la façana fluvial i també la Illa de Sapinya.

Com l’any passat, s’oferiran visites guiades al Poble Nou del Delta, durant l’estiu que finalitzaran amb les espectaculars vistes des del campanar.

També hi haurà altres rutes eventuals com les de la Batalla de l’Ebre, la literària amb motiu de l’any Arbó, les modernistes a la Festa del Mercat, etc.

Els preus de les rutes van del 5€ als 15€. Totes aquestes rutes guiades i d’altres activitats, es poden consultar i reservar a www.turismeamposta.cat/esdeveniments

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

16 + = 17

Últimes notícies