HomeEducacióUlldecona acull l'entrega dels Premis Manuel Sales i Ferré

Ulldecona acull l’entrega dels Premis Manuel Sales i Ferré

L’Ajuntament d’Ulldecona va acollir l’entrega dels Premis Manuel Sales i Ferré, que estan convocats per l’Institut que porta el nom del prestigiós sociòleg i pel mateix consistori.

Els premis tenen per objectiu reconèixer els millors treballs de recerca i investigació d’alumnes de 4t d’ESO de qualsevol institut de Catalunya o altres treballs de recerca d’alumnes de secundària de qualsevol centre educatiu del territori del Sénia.

 

Els premis s’han dividit en tres categories

Premi Manuel Sales i Ferré: al millor TDR relacionat amb la sociologia i que es va endur Alexia Brusca, alumna de l’Institut els Alfacs de la Ràpita pel treball “Les coeteres del Delta de l’Ebre”.

Premi Terres de l’Ebre al millor treball de temes relacionats amb la història, la cultura, la ciència, la tecnologia o les tradicions i costums de les quatre comarques de l’Ebre, que va recaure en Martina Tolós, del Berenguer IV d’Amposta, pel treball “Avaluació de la tetrodotoxina en mostres de marisc del Delta”.

Premi Terres del Sénia al millor treball de qualsevol temàtica vinculada a les relacions històriques, socials i científic-tecnològiques dels pobles que formen la Mancomunitat de la Taula del Sénia i que es va emportar Albert Poy, de l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona, pel treball “Vida i Obra de Vicent Barrera Carapuig“.

Tant el director de l’Institut, Ricard Reverté, com l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, van destacar la importància dels guardons per tal d’incentivar la recerca entre els alumnes de Batxillerat i com a reconeixement al talent dels nostres estudiants.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 30 = 37

Últimes notícies