HomeUrbanismeCanvis de circulació al carrer Despuig per finalitzar les obres carrer Cervantes...

Canvis de circulació al carrer Despuig per finalitzar les obres carrer Cervantes a Tortosa

Les obres d’arranjament del carrer Despuig han enfilat ja el tram final de les actuacions, que se centren en la zona compresa entre el carrer Genovesos i la ronda Reus. Per este motiu, des d’esta setmana ja ha quedat restablida la circulació de vehicles pel carrer Genovesos i Sant Joan Baptista de la Salle, en sentit de pujada.

Per a poder completar l’actuació, a partir de dimecres 2 de novembre s’iniciarà una actuació, a la confluència dels carrers Cervantes i ronda Reus de Tortosa, que permetrà connectar el sistema de clavegueram dels dos carrers. Esta actuació farà necessari tallar la circulació per la ronda Reus de manera transitòria i habilitar un itinerari temporal per facilitar que els vehicles puguen accedir cap a la zona de l’estació de tren, pujada al Seminari i barri de Sant Llàtzer: des de dimecres 2 de novembre, a partir de mitan matí, el carrer Despuig serà de doble sentit de circulació entre el carrer la Salle i la rotonda que connecta amb el carrer Poeta Vicent Garcia. Mentre duren estos treballs, els carrers ronda Reus i Màrtirs de 1640 quedaran tallats a la circulació, i només hi podran accedir, en doble sentit de circulació, els vehicles que entren als pàrquings que hi ha en esta zona.

La Policia Local senyalitzarà els canvis de circulació a tot l’àmbit. A més, reforçarà la presència a la zona en aquells moments que siga necessari per regular el trànsit.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 54 = 58

Últimes notícies