HomeSocietatUlldecona inicia el projecte 'Vetllem per Tu, Temps per Cures' per a...

Ulldecona inicia el projecte ‘Vetllem per Tu, Temps per Cures’ per a infants i joves del municipi

L’Ajuntament d’Ulldecona ha iniciat el projecte ‘Vetllem per Tu, Temps per Cures’, amb l’objectiu que tots els infants i joves de la població, de 0 a 14 anys, amb necessitats especials puguen participar en totes les activitats extraescolars i activitats d’oci que es porten a terme al municipi, comptant amb l’acompanyament d’una persona vetlladora contractada amb esta finalitat.

D’esta manera, l’Ajuntament continua apostant per la inclusió social i per obrir les activitats a qualsevol infant o jove, siga quina siga la seua situació personal. Es pretén també d’esta manera donar resposta a les necessitats expressades de manera reiterada per part de diverses famílies afectades.

El projecte, amb un pressupost total de 33.592 euros, ha rebut una subvenció de 16.403 euros del Departament d’Igualtat i Feminismes dins de la línia que dona suport als ens locals per al reforç i l’ampliació de serveis ja existents o la creació de nous serveis de cura infantil de proximitat.

L’objectiu del programa és avançar en la corresponsabilitat pública vers les cures, responent a la vegada a diversos objectius específics. Primer, consolidar el dret a les cures de tots els infants. Segon, alliberar temps per a les famílies, especialment per a les dones, a qui, majoritàriament, s’ha atribuït el treball de les cures. Tercer, acreditar l’experiència adquirida en l’àmbit de les cures. Quart, generar nova ocupació de qualitat en aquest sector. I, finalment, fer-ho avançant en la igualtat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

60 + = 67

Últimes notícies