HomeSocietatUlldecona organitza un ampli ventall d’activitats per celebrar el Dia Internacional de...

Ulldecona organitza un ampli ventall d’activitats per celebrar el Dia Internacional de la Dona

L’Ajuntament d’Ulldecona, sota la coordinació de la Regidoria d’Igualtat, i amb la col·laboració d’entitats com el Grup de Dones s’ha organitzat un ampli ventall d’activitats per celebrar el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la necessària igualtat de dones i homes, així com promoure la sensibilització al voltant de les desigualtats i discriminacions de gènere existents i exalçar l’apoderament i la participació social de la dona en tots els àmbits.

El programa contempla tota mena d’activitats com xerrades, conferències, tallers, exposicions i un recital de poemes. Segons explica la regidora d’Igualtat, Eli Itarte, es tracta de fer un “reconeixement a totes les dones que en els seus diferents àmbits i àrees treballen dia a dia amb el compromís de reivindicar i assolir la igualtat efectiva entre dones i homes, perquè puguem gaudir dels mateixos drets i les mateixes oportunitats, ni més ni menys”. A més, ha incidit que “la igualtat no és qüestió d’un dia, sinó de tot l’any”.

L’artista Anna Ralda exposarà la seua obra sota el nom “De Dones”, nascuda a Godall i resident a La Sénia, compta amb una llarga trajectòria creativa i ha participat en nombrosos concursos i exposicions arreu del territori, tant de caràcter literari com pictòric, amb predomini de l’obra amb aquarel·la.

D’altra banda, es presentarà una exposició pròpia, impulsada per l’Ajuntament, “Dones Científiques d’Ulldecona”, on es donarà visibilitat inicialment a una quinzena de professionals de diferents àmbits amb l’objectiu de superar estereotips de gènere i reivindicar la presència de la dona en el món de la ciència i la recerca. L’exposició té un format obert i es poden anar incorporant noves científiques de manera progressiva.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies