HomeEducacióÚltims dies per a les preinscripcions a l'escola de música de la...

Últims dies per a les preinscripcions a l’escola de música de la Diputació a Tortosa

Fins al pròxim dijous 11 de maig estarà obert el període de preinscripcions a les escoles de música de la Diputació a Reus, Tarragona i Tortosa per al curs vinent 2023/2024. Els tràmits s’hauran de realitzar telemàticament a les webs dels centres. També es poden efectuar presencialment, demanant cita prèvia.

Els tres centres d’ensenyament musical de la Diputació ofereixen una formació pensada per gaudir de la música de forma individual i en grup des de la pràctica vivencial i també amb el reforç teòric. Els estudis que s’imparteixen en el marc de l’escola s’adrecen a infants a partir de 5 anys i permeten entrar en contacte amb la música des de ben petits amb un aprenentatge molt pràctic. Un cop finalitzat el nivell elemental, l’alumnat té l’opció de continuar amb els estudis professionals de música al mateix centre on s’ha iniciat.

La novetat del curs vinent és l’adaptació dels ensenyaments de les escoles de música als nous reptes organitzatius i educatius marcats pel Departament d’Educació de la Generalitat, amb l’establiment de les competències a assolir similars a l’escola reglada, així com la potenciació de metodologies variades que afavoreixin la diversitat d’instruments i d’estils musicals.

Les preinscripcions, que es poden realitzar fins a l’11 de maig, són per a l’oferta d’escola per al pròxim curs 23/24, amb places per als programes d’Iniciació, Música 1, 2, 3, 4, 5 i 6 així com per a l’aula Suzuki i altres programes, com el de Cant, el d’Instrument i Tallers. Caldrà consultar amb els centres la disponibilitat de places dels diferents cursos.

Opció de continuar amb els estudis de Grau Professional

L’alumnat de les escoles de música de la Diputació entra en contacte amb la música, inicia la seva formació instrumental i es prepara per accedir als estudis professionals dels conservatoris, amb titulació oficial. Un dels avantatges de començar els estudis de música a les escoles de la Diputació és que, un cop finalitza el nivell elemental, l’alumnat té l’opció de continuar amb els estudis professionals al mateix centre on han començat, després de superar la prova d’accés que regula el Departament d’Educació de la Generalitat per accedir als ensenyaments de Grau Professional. Els tres centres de la Diputació ofereixen el Grau professional.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

20 + = 30

Últimes notícies