HomeEducacióUn grup de 200 escolars treballa a Flix per a afavorir la...

Un grup de 200 escolars treballa a Flix per a afavorir la proliferació d’espècies autòctones als terrenys afectats per l’incendi del 2019

RIBERA D’EBRE // Un grup de prop de 200 escolars de Flix i Ginestar han treballat esta setmana als terrenys que envolten l’ermita del Remei per tal d’afavorir la proliferació d’espècies autòctones. Ho han fet en terrenys afectats per l’incendi del 2019 i mitjançant la construcció d’hotels d’insectes i refugis per a espècies de petits mamífers, aus, amfibis, rèptils i rapinyaires, i també amb la plantació de diverses plantes aromàtiques. 

Els alumnes dels dos centres han treballat sobre el terreny durant este dimecres i dijous per a culminar un projecte educatiu per a conèixer les espècies de l’entorn i els seus hàbitats. De la mà del grup de natura Freixe, s’han desplaçat fins a les finques i, amb petits grups, han pogut treballar en este projecte de reintroducció i respecte per l’entorn. “És una actuació que vol fer augmentar la biodiversitat i, a la vegada, incentivar valors de respecte al medi ambient i coneixement de l’entorn entre els alumnes”, assegura Òscar Bosch, president del grup de natura Freixe, i antic director de l’escola de Flix. 

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + = 3

Últimes notícies