HomeTurismeUna cinquantena de visites guiades per descobrir Amposta

Una cinquantena de visites guiades per descobrir Amposta

Les regidories de Turisme i Cultura de l’Ajuntament d’Amposta han preparat una cinquantena de visites guiades per descobrir diferents espais de la capital del Montsià. De l’abril fins a l’octubre, les propostes permetran visitar des dels espais desconeguts d’Amposta als paratges naturals de la zona. El regidor de Turisme i Promoció Exterior, Pep Simó, destacava que, aquest any, s’incorporarà una novetat a la ruta urbana: “Durant el recorregut per l’Amposta desconeguda visitarem la Celòquia del Castell, on descobrirem tota la investigació arqueològica que s’ha realitzat en els darrers mesos, deixant a la llum nous vestigis de la història local“. La ruta urbana per l’Amposta desconeguda recorrerà els punts més emblemàtics de la ciutat amb les corresponents explicacions de la seva història; una visita guiada que acabarà al Mercat amb una degustació de productes km 0.  A banda, la Celòquia del Castell també tindrà la seva pròpia ruta guiada.

Al voltant del patrimoni, repeteixen les visites teatralitzades a la Torre de la Carrova, una proposta on els diferents personatges endinsaran als visitants en el passat d’aquesta torre de vigilància. D’altra banda, tornen també les rutes als espais de la Batalla de l’Ebre d’Amposta amb els guies experts de Terra Enllà, així com les dels paratges naturals amb GEPEC, on es podrà veure la fauna i flora dels Ullals de Baltasar, la Torre de Sant Joan o el Camí de Sirga. Una altra de les rutes guiades que s’ha preparat és la del Poble Nou del Delta: una visita per conèixer la història de poble i pujar al campanar de l’església, d’on es pot gaudir d’unes vistes panoràmiques del municipi i els camps d’arròs del voltant.

Les entrades per assistir a les rutes guiades tenen un preu entre 5 i 10 euros i es poden comprar a la pàgina web de Turisme Amposta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

34 + = 41

Últimes notícies