HomeSense categoriaUnió de Pagesos demana als Mossos que posin al punt de mira...

Unió de Pagesos demana als Mossos que posin al punt de mira els compradors de collites robades

 TERRES DE L’EBRE // Unió de Pagesos ha demanat als responsables dels Mossos d’Esquadra de les Terres de l’Ebre que “posin al punt de mira” els compradors de collites robades per evitar els robatoris al camp, especialment de garrofes. Responsables del sindicat agrari han reiterat aquest dimarts la petició als comandaments policials del Baix Ebre i el Montsià en sengles reunions davant la constatació que les sostraccions “ja són un fet” en aquests moments. Així, i després de demanar fa unes setmanes més vigilància a les zones rurals, consideren que cal augmentar els controls als compradors de les collites robades per evitar que el producte sostret es posi en circulació implantant mecanismes que en garanteixin la traçabilitat al llarg de la cadena alimentària.

Des del sindicat creuen que aquesta traçabilitat es podria acreditar mitjançant la presentació de la declaració DUN i el document nacional d’identitat. També, reconeixen, la necessitat que els afectats denunciïn aquests casos per fer palesa la situació rea i els Mossos prioritzin la vigilància al món agrari.

Al mateix temps, però, lamenten que molts pagesos afectats no es presenten als judicis ràpids per aquest tipus de delictes per por de possibles represàlies per part dels acusats. Per això, el sindicat reclama també que s’articuli un sistema de protecció per als denunciants.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

65 + = 70

Últimes notícies