HomeEsportsFutbolValcárcel li dóna de penal la primera victòria de la temporada a...

Valcárcel li dóna de penal la primera victòria de la temporada a l’Amposta (1-0)

Partit de contrastos on les ratxes que acumulaven tant l’Amposta com l’Ulldecona es van trencar, en un derbi clarament desnivellat a favor dels locals. Els de Ramón Sancho van poder sumar la primera victòria del campionat, mentre els falduts trencaven la dinàmica positiva de les darreres jornades on acumulaven tres victòries consecutives i cedien la primera desfeta des de l’arribada de Xavi Castillejo a la banqueta falduda.

Després de tres aproximacions ampostines, Raúl va gaudir d’una ocasió molt clara quan rematava de cap al segon pal una centrada de Peke, trobant la resposta del porter visitant que podia refusar la pilota sobre la mateixa línia de gol. Minuts més tard, i després de la sortida d’un córner a favor dels visitants, la intercepció defensiva de la rereguarda del conjunt blanc-i-negre va generar una arribada per banda esquerra on Becerra entrava a l’àrea i rematava creuat a les mans de Panisello ben situatPeke trencant el fora de joc, se li escapava el control quan es presentava completament sol davant el porter faldut. Després de nombroses aproximacions a l’àrea de Panisello, es va donar pas a una contra on el visitant Callarisa tenia una clara situació per a trencar l’empat per als ulldeconencs quan es presentava sol davant el porter que sortia tapant molt bé els espais per aturar l’intent de vaselina. No obstant això era una ocasió aïllada tenint en compte el domini ampli territorial dels ampostins que van tornar a gaudir d’una clara situació quan Quim Cardona rematava des de l’interior de la gran trobant de nou al protagonista del partit: Carlos Panisello. Aquesta era la darrera acció ofensiva de la primera meitat.

L’Amposta va seguir amb les intencions d’assetjar els dominis de Panisello a la represa i no li podien els nervis de veure passar els minuts i no trobar la tecla per a traduir-ho amb gols. Fins que Felipe assistia a Valcárcel que objecte de penal als deu minuts dels quaranta-cinc minuts. El mateix davanter centre s’encarregava d’executar-lo enganyant al porter a la seva esquerra amb una rematada rasa i ajustada al pal. Valcárcel va tenir la sentència en una rematada que es perdia per sobre el travesser. Callarisa tenia la rèplica després del servei d’una falta a la frontal que després de recollir el rebot de la tanca connectava un xut que es perdia molt prop del pal. De nou Panisello resultava providencial per al seu equip en una centrada dels ampostins al segon pal que li arribava a Peke sobre el punt de penal que tornava a perdonar el 2-0 i la sentència dels de la capital del Montsià que tot i així sumaven els tres punts.

Sala de premsa:

Ramón Sancho es mostrava satisfet per sumar la primera victòria a la lliga reconeixent que “ha estat un partit on hem sortit des del primer minut per la victòria, amb molta intensitat i l’actitud i voluntat necessària que ha donat els seus fruits. Durant la primera part hem generat dues o tres arribades per cada banda amb bones ocasions per marcar, sense deixar progressar a l’Ulldecona tret d’algun desplaçament en llarg. A la segona part, hem tingut també les tres o quatre ocasions, però no hem pogut matar el partit. Molt content per tota la plantilla i gent del club, perquè s’ho mereixen i espero que la victòria marqui un punt d’inflexió i ens doni moral per a seguir progressant i creixent com a equip” sentenciava Sancho.

El coordinador del futbol base ulldeconenc i jugador del primer equip que encara s’està en procés de recuperació, Moha el Hadri, reconeixia que “el resultat ha estat just, perquè van sortir molt intensos i posats a la feina. Es notava que tenien la pressió a sobre de no haver guanyat en aquesta arrancada de campionat i nosaltres sabíem que seria complicat i vam intentar resistir durant els primers vint-i-cinc o trenta minuts l’embranzida de l’Amposta. Vam aguantar com bonament podíem perquè van generar bastantes ocasions clares per avançar-se i sort del porter nostre que va estar excepcional per evitar que la desfeta fos més àmplia. Arran d’una acció molt discutida on nosaltres vam apreciar que l’acció era fora de l’àrea, ells es van avançar abans del descans” argumentava Moha que afegia que “a la represa vam intentar estirar les línies i vam poder apaivagar el domini d’ells i no van disposar de tantes ocasions com al primer temps. Tot i generar dues situacions per a poder empatar no vam estar encertats” sentenciava el coordinador faldut.

La propera jornada:

L’Amposta visitarà el municipal de Bítem, davant un Remolins-Bítem en crisi que acumula ja tres partits consecutius on no puntua, després d’una arrancada de lliga immaculada amb tres partits seguits sense haver encaixat cap gol. Serà diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarde amb arbitratge a càrrec del col·legiat tarragoní Enric Mensa Morant amb Eduardo Chico Fernández i Marc Vives Pagés a les bandes. Per la seva part l’Ulldecona afrontarà la jornada de descans i estarà molt pendent dels resultats de la jornada.