HomeSalutValoració molt positiva dels usuaris del servei de radiologia de l'Hospital d'Amposta

Valoració molt positiva dels usuaris del servei de radiologia de l’Hospital d’Amposta

El servei de radiologia de l’Hospital Comarcal d’Amposta que ha estat dotat de tecnologies de darrera generació en radiodiagnòstic, ha estat valorat de manera molt positiva pels usuaris del servei.

En una enquesta realitzada pel mateix servei entre els usuaris de radiologia, aquests l’han puntuat amb un 4,6 sobre 5, un resultat que per a la referent de radiologia de l’hospital, Montse Piñas, “És molt positiu i ens anima a continuar treballant per aconseguir l’excel·lència en aquest servei de radiodiagnòstic de l’Hospital Comarcal d’Amposta“.

La qualificació mitjana dels usuaris ha estat de 4,6 sobre 5, essent la millor puntuació per a l’atenció als pacients de radiodiagnòstic amb un 4,82.

El temps d’espera i l’accés al servei han estat valorats amb un 4,5 sobre 5 mentre que el grau de satisfacció en general és del 4,77. El respecte i la preservació de la intimitat han estat valorats amb un 4,74.

Les persones ateses al servei de radiologia de l’HCA recomanarien amb un 4,78 sobre 5 aquest servei i el tornarien a utilitzar amb un 4,77.

Unes dades que continuen demostrant l’alt grau de professionalitat en l’aplicació de les últimes tecnologies en radiodiagnòstic a l’Hospital Comarcal d’Amposta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies