HomeEsportsVictòria molt treballada de l'Ascó davant el Vista Alegre

Victòria molt treballada de l’Ascó davant el Vista Alegre

ASCÓ // L’Ascó aconsegueix una important victòria 2-1 amb el Vista Alegre, en una primera part on l’Ascó ha fet un gran futbol, però a la segona ha hagut de patir, sobretot després del gol visitant van saber patir quan va tocar fer-ho.

Els primers minuts han estat de domini local, controlant la pilota i arribant amb facilitat a la porteria contrària. Els visitants, amb una defensa de 5 homes dificultava l’arribada asconenca, però els jugadors segueixen insistint i al 19 un remat de Joel s’estavella al pal. Segueixen insistint i a cinc minuts per al descans arriba el premi per l’Ascó en què Adrià s’endinsa pel mig i marca el gol en què s’arribaria al descans, amb una última jugada i única amb perill dels visitants que el córner atura a la perfecció Verdejo.

A la represa només començar en un córner al primer minut l’aprofita Roda per marcar el 2-0. Però poc més tard en una centrada el acabat de sortir al camp Ferri marca el 2-1. Tot seguit l’arbitre no assenyala un clar un penal a Xavi Jaime. Minuts de nervis, el partit trencat i els visitants pressionen, però sense perill, i segueix sent els asconencs els que roben ràpid i busquen el tercer. Tot i això els visitants al 81, en una jugada per banda dreta envien la pilota al pal. Els últims minuts van ser molt emocionants, amb els visitants a la recerca de l’empat i els asconencs que a la contra haguessin pogut marcar el tercer gol.