HomeEsportsVídeo · El tivissà Carles Saladié debuta amb gol i victòria amb...

Vídeo · El tivissà Carles Saladié debuta amb gol i victòria amb el Peníscola FS

El Peníscola ha arrencat amb bon peu la reconquesta de tornar a militar a la primera divisió del futbol sala la temporada vinent, després del descens que es va produir la campanya passada 2020-2021. Es va desfer per 1 gol a 2 del Leganés a domicili, amb protagonisme ebrenc ja que el tivissà Carles Saladié va ser l’autor del segon gol del conjunt que entrena aquest exercici Santi Valladares.

Després de realitzar una pretemporada gairebé perfecta, amb un únic empat en el primer partit de preparació davant el Saragossa el passat 21 d’agost quan van empatar a 5 gols a casa, la resta de compromisos s’han saldat amb victòries a Manresa (3-8), davant el Barça B (5-3) i doble victòria davant el Segorbe que al partit d’anada va cedir per un contundent 1-7 i a la tornada va caure derrotat per 4 gols a 3. L’objectiu del club és clar i no és altre que recuperar la categoria perduda.

Per a n’això s’ha produït una metamorfosi àmplia amb fins a set canvis a la plantilla. Un d’ells ha estat la tornada a l’equip del jugador de Tivissa Saladié, després d’haver estat cedit a l’Alzira durant el curs passat on va tenir un protagonisme que s’ha vist premiat amb la recuperació per part de l’equip castellonenc, on espera tenir més minuts aquest exercici.

L’ala riberenc de vint anys, que va arribar al club del Baix Maestrat al gener de 2020 com un dels fitxatges d’hivern procedent del Salou FS de la segona divisió B, vol ser un dels jugadors importants del seu equip per aconseguir aquesta fita de retornar a l’equip a la primera divisió del Futbol Sala Nacional.

En el partit que inaugurava la lliga ràpidament es van posar per davant al marcador en una acció quan s’havien complert tot just un minut i mig des del xiulet inicial. Els de Castelló se’n van aprofitar d’una indecisió dins l’àrea local que li permetia a Paniagua inaugurar el marcador i fer així el primer gol oficial de la temporada aprofitant un servei en llarg de porteria que sobre la mitja sortida del porter col·locava mansament creuat dins la xarxa del Leganés. S’iniciava molt bé el partit a favor dels interessos del Peníscola. Aprofitant l’embranzida del gol van incrementar el domini territorial i va arribar l’acció ‘delicatessen’ de la tarde. Pilota que li arribava a Saladié a la banda dreta de l’atac pràcticament sobre la línia del mig del camp. Després de driblar al primer oponent arrencava en diagonal cap a porta en una contra letal, que després de sortejar a dos adversaris més topava en primera instància amb el cos del porter però li afavoria el rebot marcant a porteria buida dos minuts més tard quan tan sols s’havien disputat quatre minuts de joc. Gol de traca i mocador!

No obstant, Palomares rebia una pilota a tres quarts de camp escorada sobre la línia de banda que amb un bon moviment deixava clavat al defensor peníscola i sobre la sortida del porter rematava creuat superant l’acció de Coro quan restaven tot just deu minuts per a marxar als vestidors. S’obria un nou partit.

La represa va arrancar amb un intercanvi d’ocasions en totes dues porteries. La més clara va ser per al quadre castellonenc en aprofitar un error de Gus en la sortida de la pilota on Paniagua ni Igor no van poder arribar a marcar al segon pal. Passaven els minuts i el marcador restava inamobible, motiu pel qual el tècnic local va arriscar a falta de tres minuts per al final amb el porter-jugador a la recerca del gol de la igualada, que finalment no va arribar i els tres punts van marxar cap a Peníscola.

La setmana vinent el Peníscola debutarà a casa davant la seua afició enfront el conjunt castellano-lleonés de l’Atlético Benavente que va perdre el seu primer partit a casa davant el Futsal Ejido per 1 a 5.