HomeSocietatVÍDEO · Els arquitectes no recomanen la instal·lació de piscines inflables en...

VÍDEO · Els arquitectes no recomanen la instal·lació de piscines inflables en terrasses o balcons sota cap circumstància

L’arribada del coronavirus va disparar la venda de piscines inflables l’estiu passat, i van ser molts els qui les van instal·lar en terrasses i balcons sense ser coneixedors del risc que això comporta.

Aparelladors i arquitectes s’han volgut posicionar enguany abans que passi cap desgràcia: no és aconsellable que cap piscina inflable, sigui quina sigui la seva mida, es col·loqui enlloc que no sigui el terra. Cal tenir en compte que una terrassa pot suportar entre 200 i 250 kg per m2, i, depenent de les mesures que faci la piscina, aquest pes pot sobrepassar els 800 kg.

Tot i així, el col·lectiu proposa que, si la idea d’instal·lar una piscina en una terrassa o balcó persisteix, es contractin els seus serveis per tal d’avaluar si l’estructura de la casa és segura i pot suportar el pes. Si no ho és, reforçar els fonaments pot ser una opció que sobrepassi considerablement el pressupost.

Si cap opció convenç al comprador, l’ideal és conformar-se amb una piscina que no superi els 20 centímetres d’aigua, és a dir, una piscina per a gossos o per a nadons.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 8 =

Últimes notícies