HomeEsportsVÍDEO · En marxa el 1r torneig solidari de pàdel en benefici...

VÍDEO · En marxa el 1r torneig solidari de pàdel en benefici de l’Associació de Cardiopaties Congènites

ESPORTS // Del 5 a l’11 de juliol, el Pàdel Club Tortosa està organitzant el primer torneig solidari de pàdel en benefici a les colònies terapèutiques pels infants i adolescents amb cardiopatia, que l’Associació de Cardiopaties Congènites (AACIC) duu a terme des de l’any 2006.

Està sent una setmana plena de solidaritat i pàdel, oberta a tots als públics, amb premis per a tothom: tant pels participants com pels espectadors. Des de l’Associació ja havien col·laborat anteriorment amb el CFS Tortosa i estan oberts a poder col·laborar amb d’altres clubs o entitats. El club de pàdel tortosa també té la porta oberta per continuar sent solidari.

El 50% de la recaptació del torneig anirà a parar a l’Associació i l’altre 50, al club. Si algú hi col·laborar, ho té molt fàcil. A Catalunya cada setmana neixen 14 infants amb cardiopatia congènita. Una malformació de l’estructura del cor que s’inicia des del primer moment de la gestació i que necessita un seguiment mèdic al llarg de tota la vida i, sovint, tractament quirúrgic.

Ebredigital
Ebredigital
Ebredigital
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 79 = 89

Últimes notícies