HomeEsportsFutbolVuit equips van participar en el torneig de categoria prebenjamí i benjamí...

Vuit equips van participar en el torneig de categoria prebenjamí i benjamí organitzat per la FF UD Jesús i Maria

Aquest passat dissabte, aprofitant que hi havia descans de lliga del Consell Comarcal del Baix Ebre, la FF UD Jesús i Maria, va organitzar un torneig amb les categories prebenjamí i benjamí amb equips que juguen a la lliga del Consell del Baix Ebre.

El torneig es va disputar durant tot el matí i es va realitzar al Camp de l’Aube des de les 10:00 fins les 13:30 hores, amb l’entrega de trofeus.

Van participar un total de 8 equips. 4 en categoria prebenjamí i 4 en benjamí. En categoria prebenjamí el Jesús i Maria va ser el campió després d’empatar 2-2 a la final enfront del Jesús Catalònia i guanyar per 3-1 en la tanda de penals.

En categoria benjamí, el CD Tortosa, va ser el campió després de guanyar al benjamí B del Jesús i Maria.
Es va viure un matí molt bonic de futbol amb partits molt igualats i amb respecte i joc net per part de tots els equips. Durant tota la matinal des de l’organització es van controlar i seguir totes les mesures de seguretat.