HomeEsportsXavi Nadal s'imposa en el XXIII Triatló Popular de Xerta

Xavi Nadal s’imposa en el XXIII Triatló Popular de Xerta

Xavi Nadal Mestre amb un temps de 42’58″9, va ser el més ràpid en efectuar el recorregut del Triatló Popular de Xerta, primer classificat i de la categoria de veterans. Una prova en una vint-i-tresena edició molt especial, recordant la memòria de Lluís Horta, membre fundador del Triatló de Xerta. La cita de caràcter popular organitzada per l’Ajuntament de Xerta amb 63 participants, va tenir un recorregut de 400 metres de natació, circular al riu en zona sense corrent al voltant de l’embarcador de Xerta; 12 amb bicicleta BTT a gravel pel camí Tarelloles, canal Xerta-Sénia i pel camí dels Bous, i 4 km., de carretera d’asfalt per l’horta de Xerta. La zona de transició estava ubicada al Parc de l’Era, i també es van disputar les proves de la dutaló infantil.

La segona posició va ser Xavier Matheu, segon veterà amb un temps de 43’21″4, amb tercer lloc i primer de la modalitat de parelles per a Òscar Estorach i Luis Francisco Puentes amb 43’51″1. La primera parella mixta van ser Just Ibañez i Alba Estorach, 46’28″7, i la femenina Cristina Monclús i Tere Garrigosa, 54’47″2. Primer classificat absolut, Alejandro Renales, 45’45″7, en sub-23, Oriol Mir, 48’08″8, i la primera femenina Alba Estorach, 46,28″7, absoluta Pili Comes, 56’04″5, i sub-23, Cinta Simó, 58’58″0. Els millors participants locals van ser en absolut Jordi Giménez Bellobi, 44’47″5, en sub-23, Roc Campanero, 57’49″4 i en fèmines Mercè Avinyó, 1’01″51.