HomeEsportsXavier Albertón (Moto Club Tortosa) domina les dos curses a Promo Racc-2

Xavier Albertón (Moto Club Tortosa) domina les dos curses a Promo Racc-2

MÓRA D’EBRE // Ha tornat la competició motociclista a les Terres de l’Ebre, amb la disputa de la tercera i quarta prova de la Copa Catalana de Promovelocitat, que s’havia iniciat el mes de juliol al Circuit d’Osona. En el circuit de Móra d’Ebre, es van disputar totes les categories a excepció de la PromoRACC-I.

Xavier Albertón va ser un dels protagonistes destacats de la calorosa matinal. El pilot de Moto Club Tortosa es va imposar en les dos curses de PromoRACC-2, per davant de Cesc Obiol (Simonety School), amb el qual està mantenint una emocionant i dura lluita per la primera posició en la classificació general, que comparteixen tots dos amb un total de 90 punts.

En PromoRACC-1, meritòria segona posició d’Arnau Aragón (MC Circuit de Móra d’Ebre), vencent en la primera mànega, i acabant amb idèntica puntuació que Izan Rodríguez (MC Vallisoletano), que és el líder de la general amb 95 punts, amb segona plaça d’Aragón amb 71. El pilot del club morenc Joel Mora va ser sèptim i el triomf va ser per a Izan Rodríguez.

També hi va haver podi ebrenc en PromoRACC-3, amb la segona posició d’Aleix Ordóñez (MC Circuit de Móra d’Ebre), només superat per Alex Remesal (Simonety School), que es manté líder de la general amb ple de 100 punts, seguit amb 69 pel seu company d’equip Jairo Llaó, mentre Ordóñez és tercer amb 62.

La propera cita de la Copa Catalana de Promovelocitat, serà al Circuit d’Alcarràs, el pròxim de setembre.