HomePolíticaXavier Royo es presenta a la reelecció com alcaldable per Junts per...

Xavier Royo es presenta a la reelecció com alcaldable per Junts per l’Aldea

L’actual alcalde de l’Aldea vol revalidar l’alcaldia com a candidat del partit polític de Junts per Catalunya. Xavier Royo, ha confirmat que es torna a presentar a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig i ho farà amb la candidatura de Junts per l’Aldea.

Xavier Royo, comenta que ser alcalde de l’Aldea, “és una de les millors coses que m’han passat a la meva vida, a part que la política municipal m’apassiona i afegeix, també ho faig per responsabilitat, ja que ara per ara a l’Aldea, estem treballant en molts de projectes, subvencions i probables implantacions industrials i l’única candidatura que pot garantir que s’acaben executant és Junts per l’Aldea” destacava Royo.

Durant aquesta legislatura que Xavier Royo, ha estat alcalde, segons diu el comunicat que han fet arribar a la premsa “s’han impulsat moltes accions que han transformat urbanísticament el poble de dalt a baix, s’han implantat o ampliat noves indústries als Polígons i actualment a l’Ajuntament, tots els comerços i empreses locals tenen la mateixa oportunitat de treballar” reblava l’alcaldable.

Com accions destacades, la urbanització de dos trams de l’Avinguda Catalunya que han unit físicament l’Hostal i l’Estació, el Passeig i el Parc de la Via, l’obertura d’un nou vial i urbanització a l’antic pas soterrat de la via, la millora de molts de carrers, la Via Verda i la xarxa de carrils bici, l’enjardinament i millora en molts indrets del poble.

Les millores en serveis, com ara, abastament d’aigua, sectorització i renovació de la xarxa d’aigua, la millora de la xarxa d’Endesa, que ha evitat les contínues i llargues apagades de llum, el reforçament i millora de la xarxa de clavegueram, el desplegament de la fibra òptica al nucli urbà i part dels Ravals.

Una forta inversió als Ravals, en millores de camins, xarxa d’Endesa, abastament d’aigua al Raval de Sant Josep, Geolocalització, enllumenat i la implantació de punts de recollida selectiva. Pel que fa a equipaments, destaca l’Escola de Música, la remodelació de la Sala Polivalent Ramon Salvadó, la nova gespa al camp de futbol i les dos noves pistes de pàdel. Per últim, com a activitat econòmica, destaca l’ampliació de Saica a més de les noves implantacions de Florette, Jabil i Kronospan.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 3 =

Últimes notícies