HomeMedi AmbientAvancen els treballs previs per a la futura carretera de la Ràpita...

Avancen els treballs previs per a la futura carretera de la Ràpita a Poblenou del Delta

La futura carretera T-2021 de la Ràpita a Poblenou del Delta està una mica més a prop. La Diputació de Tarragona ha presentat recentment a l’oficina de Medi Ambient de la Generalitat a les Terres de l’Ebre el document ambiental juntament amb el projecte tècnic per iniciar el tràmit d’avaluació ambiental simplificada, un tràmit previ imprescindible per a procedir a l’aprovació del projecte.

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i el diputat delegat del Servei d’Atenció al Territori, Miquel Subirats, s’han reunit aquest dijous amb els alcaldes d’Amposta i la Ràpita, Adam Tomàs, i Josep Caparrós, respectivament, i amb el regidor de Poblenou del Delta i Nuclis Aïllats de l’Ajuntament ampostí, Agustí Tirado. La trobada ha servit per compartir els avenços del projecte de condicionament d’aquestes vies municipals, que passaran a formar part de la xarxa viària de la Diputació un cop comencin les obres.

Amb una inversió d’11M€, les obres comportaran l’eixamplament de la via en 9,8 km (amb 6 metres de calçada, a més dels corresponents vorals), la construcció de dues rotondes (a la intersecció amb la carretera TV-3408 i al nucli de Poblenou del Delta) i la millora de diferents interseccions al llarg del traçat. Així mateix, el projecte inclou un itinerari segur per a vianants i ciclistes, de 2,72 km, que permetrà ampliar l’itinerari turístic de la Via Verda per aquesta zona deltaica. A la resta del camí que continua, des del Poblenou fins a les Salines, (3,6 km) s’hi faran les actuacions necessàries per garantir la seguretat viària previstes al Pla Zonal de reforç de ferm i senyalització vertical i horitzontal tot garantint una amplada mínim de 5 metres. El projecte l’ha redactat el Servei d’Assistència al Territori – Carreteres de la Diputació de Tarragona.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

74 + = 78

Últimes notícies