HomeSense categoriaXavier Albertón manté el primer lloc a la Copa Catalana de Promovelocitat

Xavier Albertón manté el primer lloc a la Copa Catalana de Promovelocitat

ESPORTS // Xavier Albertón (MC Tortosa) va finalitzar en tercera posició de la quarta prova de la Copa Catalana de Promovelocitat, disputada al circuit Kàrting de Menàrguens, situat a la localitat lleidatana del Pla de Sant Tirs.

El jove pilot resident a Roquetes, va ocupar la segona posició de la segona cursa i la tercera en la primera en la categoria PromoRACC 2. Cesc Obiol (Simonety School), es va imposar en les dos carreres, mentre Adrian Molina (Esc. Osona), va finalitzar en segon lloc, ocupant la segona posició amb 36 punts com Albertón.

A la classificació general Xavier Albertón es manté líder amb un total de 176 punts, seguit en segona posició a tan sols 4 punts per Cesc Obiol. La tercera és per Adrian Molina amb 137.
En PromoRACC 1, victòria d’Izan Rodriguez (MC Vallisoletano), acabant amb els mateixos punts que Pau Alsina (MC Segre). Els dos pilots del MC Circuit Móra, Arnau Aragón i Joel Móra, van ocupar la sexta i sèptima posició. Líder de la general, Izan Rodriguez amb 190 punts, seguit d’Arnau Aragón amb 116.

Pel que fa a la categoria PromoRACC 3, triomf d’Àlex Remesal (Simonety School), amb segon lloc per Aleix Ordoñez (MC Circuit Móra). Els dos pilots ocupen també les dos primeres places de la general.

El pròxim cap de setmana es disputa la quinta prova de Copa Catalana de Promovelocitat, al circuit aragonés de Zuera.