HomePolíticaXimo Llopis, candidat de Valents a l'alcaldia de Tortosa

Ximo Llopis, candidat de Valents a l’alcaldia de Tortosa

Ximo Llopis, actual president de la Junta Local de Valents a Tortosa i regidor de Valents a Roquetes, serà el candidat de Valents a l’alcaldia a Tortosa. Llopis ha afirmat que: “Valents és un projecte molt il·lusionant i amb un gran futur”.

El candidat de Valents a l’alcaldia de Tortosa ha donat les gràcies als militants de Valents de Tortosa i a la Junta Local, per la confiança que li han dipositat per a ser el nou alcalde del poble: “Hem vingut a governar el poble que tant volem i que tan deixat està pel govern de Junts”.

Per a Llopis, la situació de la seguretat i la neteja a Tortosa es troba en un estat insostenible: “Des de Valents acabarem amb la inseguretat que es viu en el nostre municipi i millorarem tota la neteja de voreres i carrers”.

Altres mesures que impulsarà Ximo Llopis és la creació del nou hospital de les Terres de l’Ebre, l’ampliació de cursos i professors en la URV i la reactivació del comerç local de Tortosa, que era el millor de les Terres de l’Ebre, però que amb l’actual govern està cada vegada més enfonsat i apagat.

Finalment, el candidat de Valents a l’alcaldia de Tortosa ha afirmat que “Restaurarem el Monument de la Batalla de l’Ebre, que els Tortosins van votar a favor amb més de 5.000 vots, un 68% del total, l’any 2016”.

Valents és un partit constitucionalista que treballa perquè a Catalunya es respectin les lleis i sigui lleial a Espanya. Els tres pilars fonamentals que defensa són: seguretat, treball i llibertat. És bàsic retornar la seguretat als carrers de Catalunya, acabant amb la delinqüència i l’okupació. Catalunya ha deixat de ser el motor econòmic d’Espanya, la qual cosa suposa que hem de reactivar l’economia i l’ocupació, creant oportunitats per als joves, eliminant impostos innecessaris i atraient inversions. Valents defensa la llibertat de la persona per a expressar-se lliurement, fer-ho en l’idioma que vulgui, triar el model educatiu per als seus fills, i emprendre un negoci.

Valents presentarà més de 100 llistes, en tota Catalunya, en les eleccions municipals del 28 de maig de 2023. També s’aniran anunciant tots i cadascun dels candidats a aquests municipis, tal com ja es fa en els últims mesos.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 4 =

Últimes notícies