HomeEconomiaADEC assessors estrena un cicle de webinars per aportar coneixement a clients...

ADEC assessors estrena un cicle de webinars per aportar coneixement a clients i públic en general

Els professionals del despatx ADEC assessors tenen ara una nova finestra per continuar posant els seus coneixements a disposició dels seus clients i del públic en general. Des d’este mes de maig, el despatx d’advocats i economistes de Tortosa ha engegat un cicle de webinars que cada dues setmanes tractaran qüestions d’interès del món de l’empresa, el treball o les finances. Es tracta d’un nou contingut digital que s’afegeix als que ja són disponibles al seu web i que situa ADEC assessors al capdavant del sector gràcies a la seua aposta per aportar coneixement a la ciutadania.

Els webinars d’ADEC assessors són seminaris en línia en format audiovisual on un dels professionals del despatx analitza una qüestió en concret i n’aporta les claus i novetats més rellevants. Així, en el primer dels webinars, el cap de l’àrea econòmica d’ADEC Assessors, Àlex Rubio, fa un repàs a les principals novetats de la campanya de la Renda del 2022, però també aporta informació bàsica a tenir en compte a l’hora de fer la declaració.

El cicle de Webinars d’ADEC suposa un pas més en la línia de la digitalització dels serveis d’assessoria del despatx ebrenc que és al mateix temps una aposta ferma per acostar a tots els públics informació important pel desenvolupament de la seua empresa o les seues finances. L’estrena del primer Webinar es podrà consultar al canal oficial d’ADEC a Youtube a partir d’aquest divendres al matí.

D’esta manera, els seminaris digitals s’afegeixen a altres continguts i eines digitals que ja es poden consultar a portal web d’ADEC i que van des de l’anàlisi de casos concrets, el repàs a les novetats normatives, la consulta de taules de cotitzacions i l’agenda fiscal o el càlcul de pagaments de determinats impostos. Són continguts que en alguns casos són exclusius per als clients d’ADEC, però que en molts altres són totalment oberts al públic general.

ADEC Assessors és un despatx de consultoria jurídica, fiscal, econòmica i laboral fundat l’any 1990 a Tortosa per Ferran BelJosep Maria Carbó i Cristina Bladé . En els seus trenta anys de trajectòria, ADEC Assessors s’ha diferenciat per oferir una assessoria transversal a tota mena d’empreses des d’un tracte proper i adaptat a cada necessitat.

Actualment, ADEC assessors compta amb un ampli ventall de professionals de diferents perfils i ha expandit la seua cartera de clients des de les Terres de l’Ebre i Catalunya al conjunt de l’Estat espanyol.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

10 + = 17

Últimes notícies