HomeSense categoriaAlcanar crea la figura de la Sindicatura de Greuges i en ...

Alcanar crea la figura de la Sindicatura de Greuges i en nomena Rosa M. Raga

Rosa M. Raga Chimeno ha estat nomenada, per unanimitat del ple d’Alcanar, com a Síndica de Greuges d’Alcanar, les Cases i Alcanar Platja. El seu nom ha estat una proposta de l’alcaldia i esta figura s’ha creat amb l’objectiu que faça de nexe d’unió entre la ciutadania i l’Ajuntament i que faça la funció de supervisió de les activitats de l’Ajuntament i examinar i resoldre les queixes formulades pels ciutadans i ciutadanes per l’acció municipal. 

Raga ha estat presentada públicament esta setmana i l’alcalde, Joan Roig, n’ha destacat el seu currículum, ja que Raga ha treballat sempre pel benestar de les persones. En una primera etapa professional va fer atenció directa i després va passar a desenvolupar tasques de gestió i direcció en diferents centres d’atenció especialitzada. Entre d’altres, ha estat directora territorial, directora de la residència de Gent Gran de Reus i regidora de l’Ajuntament de Reus.  

La figura de la síndica de Greuges té una durada màxima de cinc anys, “traspassant així el límit del mandat per a garantir la imparcialitat i que el càrrec no estiga subjecte a la legislatura”, ha explicat Roig. El fet que la síndica no depenga de cap mandat ni de cap autoritat, és un dels elements que ha contribuït que Raga haja acceptat el repte d’ocupar este càrrec. “Ningú li pot dir a la síndica el que ha de fer i això és un avantatge per a la meua imparcialitat”, ha assegurat. “Intentaré fer la meua faena de la millor manera”, ha sentenciat. 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

42 + = 50

Últimes notícies