HomeSocietatAlcanar promou una iniciativa solidària amb la posada en marxa de 'Joguines...

Alcanar promou una iniciativa solidària amb la posada en marxa de ‘Joguines vives’

‘Joguines vives’ és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament d’Alcanar amb l’objectiu de fomentar el consum conscient i responsable i la prevenció de residus. A més, tenint en compte la situació actual, també es pretén facilitar l’accés a joguines a totes les famílies del municipi.

Maribel Ramon, regidora d’Afers Socials i Famílies, explica que “es busca sensibilitzar la societat sobre el fet d’allargar la vida útil de les joguines que es troben en bon estat, donant-les i reutilitzant-les”. A més, “la campanya també té com a objectiu aconseguir joguines per als xiquets i xiquetes de famílies amb menys recursos econòmics”, afegeix la regidora.

Les famílies que ho desitgen poden entregar, entre altres, jocs de construcció i de taula, cuines, tricicles, camions, nines, disfresses, contes, trencaclosques, cotxes petits, etc. Les joguines han d’estar netes i en bon estat. No s’acceptaran joguines brutes, trencades o deteriorades, ni joguines bèl·liques, sexistes o publicitàries.

Les persones d’Alcanar poden portar les joguines el 10 de desembre, de 10 a 13 h, i el 12 de desembre, de 15 a 19 h, a la Cisterna del Vall d’Alcanar. A les Cases es poden entregar el dia 16 de desembre de 15 a 18 h a la planta baixa del Casal de Jubilats.

Les famílies que volen recollir joguines a Alcanar ho poden fer els dies 15 de desembre, de 16:30 a 19h, el 17 de desembre, de 10 a 13 h, el 19, de 9 a 11 h, i el 22 de desembre, de 16:20 a 19 h, a la Cisterna del Vall d’Alcanar, mentre que a les Cases es poden recollir el 17 de desembre de 10 a 13 h.

Cal tenir en compte que no serà imprescindible haver aportat una joguina per poder-ne recollir una altra i que es podrà optar a un lot de joguines per infant. Així mateix, el nombre d’infants s’haurà d’acreditar davant la persona que faça les entregues amb el llibre de família o document acreditatiu similar.

Fomentem la solidaritat i el consum responsable!

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 5 =

Últimes notícies