HomeSocietatAlcanar Ràdio estrena nous programes conduïts per dones

Alcanar Ràdio estrena nous programes conduïts per dones

De mica en mica s’omple la vida de poesia és el nou programa d’Alcanar Ràdio en què, cada dia, Anna M. Ulldemolins comparteix amb l’audiència la lectura d’un poema d’un autor o autora català o valencià, molts dels quals són locals. De fet, aquesta nova secció es va estrenar amb el poema “El meu pare”, de la mateixa Anna M.

L’Anna M. ja havia col·laborat en diverses ocasions amb Alcanar Ràdio. Durant la pandèmia va tornar a la ràdio de forma puntual i ara ja n’és una col·laboradora habitual. Va començar l’estiu de 2020 amb la secció Històries variades, fent la lectura de llibres, una secció setmanal que també es manté a la graella. “Durant la pandèmia vaig llegir molta poesia i va ser llavors quan se’m va ocórrer la idea de compartir-la amb els oients. Les meues seccions tenen l’objectiu de donar a conèixer l’obra d’autors de les nostres terres”, explica.

Viure Alcanar, conduït per Laura Sancho, es va estrenar l’any passat i fa un repàs setmanal del contingut publicat al butlletí mensual de l’Ajuntament d’Alcanar. D’altra banda, Menja’t la vida de Naila Martínez i Càpsula de nutrició de Laura Crosses s’han incorporat recentment a la graella d’Alcanar Ràdio gràcies a la col·laboració de la Xarxa.cat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 15 = 24

Últimes notícies