HomeOpinióAleix Ferré: Els polítics hem de ser gent amb valors, propers a...

Aleix Ferré: Els polítics hem de ser gent amb valors, propers a la gent, i compromesos amb el territori

Sempre he sentit dir a la gent del nostre poble que els polítics haurien de ser persones que hagin crescut i viscut en un ambient d’humilitat, en un entorn on s’han calgut fer grans esforços i sacrificis per tirar endavant una casa i la seva família, i que només així es pot arribar a entendre i a donar un millor tracte a les persones.

Personalment, comparteixo aquesta opinió generalitzada, però penso que un alcalde ha de complir altres requisits,  no menys importants.

Amb valors. Un alcalde ha de ser una persona responsable, honesta, propera i amb sentit comú. Una persona disposada a escoltar, dialogar i ser capaç d’acceptar propostes alienes.

De consens. Un alcalde ha d’integrar la veu del teixit associatiu, entitats i agents socials  en les accions de govern sempre i quan busquin el bé comú.

Conciliador. Un alcalde ha de promoure un govern de germanor amb totes les altres forces polítiques, buscant acords i solucions.  El consistori ha de ser vist pels seus polítics com gent del poble treballant pel seu poble. No hi poden cabre enemistats, disputes personals, diferències polítiques, etc.

Valent i just. Un alcalde ha de fer el que cal fer i no el que convindria fer. No ha d’estar contaminat per una política partidista, electoralista i “amiguista”. Deltebre i els seus habitants han d’estar per damunt de les estratègies polítiques de cadira, d’aparadors polítics i favoritismes.

Representatiu. Un alcalde ha de ser el reflex dels habitants.  Els seus fets us han de fer  sentir orgullosos, perquè en cadascuna d’aquestes accions la vostra veu ha d’estar present.

Els qui heu tingut l’oportunitat de compartir amb mi algun moment de vida, i sigueu capaços de veure solament persones, sé que no dubtareu en recolzar-me, perquè sabeu que compleixo amb cadascun dels requisits anteriors. Els qui encara no em coneixeu, us animo a què confieu i em deixeu que us ho demostri amb fets.

Teniu l’oportunitat de donar al vostre poble una nova manera de fer política. Una política més justa, més participativa, més humana, més de tots i al mateix temps us garanteixo que ens portarà al Deltebre que ens mereixem.

Estic segur que amb mi tindreu l’alcalde que sempre heu volgut , perquè sóc LA VEU DE LA GENT COM TU.

 

Opinio eleccions municipals 2019
Opinio eleccions municipals 2019
26M Opinió eleccions municipals 2019
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 70 = 74

Últimes notícies