HomeEsportsAli Fathi, i Gemma Colomé, Enric Caballé i Ruth Martí protagonistes destacats...

Ali Fathi, i Gemma Colomé, Enric Caballé i Ruth Martí protagonistes destacats de la prova Running Sèries de l’Ampolla

Un total 120 atletes, 60 en la prova de 10 quilòmetres i 60 en la de 5 quilòmetres, van participar en la prova dels 10.000 de l’Ampolla, segona cita puntuable del calendari de la Running Sèries de les Terres de l’Ebre, organitzada per l’Ajuntament de l’Ampolla, amb sortida des de el Passeig Marítim, amb recorregut per un circuit urbà de la població, i avituallaments líquids als girs de 180º del circuit, al port pesquer i passeig de l’Arenal.

En la carrera de 10 quilòmetres la victòria va ser per a Ali Fathi en la categoria absoluta amb 32:57, seguit d’Àngel Martínez Rodríguez, amb 33:02, i en tercera posició Ferran De Torres, i en la femenina es va imposar Gemma Colomé, amb 42:35, segona Gemma Caballé, amb 44:29, i tercera Cristina Talarn, 45:45. Gemma Colomé que ja s’havia imposat en la cursa de Camarles, augmenta la seua renda al capdavant de la classificació general, mentre Ferran de Torres es situa com a nou líder.

En la carrera de 5 quilòmetres, en la categoria absolut masculí triomf d’Enric Caballé, amb 16:50, seguit d’Aissa Ouchbab, amb 17:39, i de David Roda, amb 17:45. En la categoria absolut femení, les primeres a arribar a la meta van ser Ruth Martí, amb 20:11, seguida d’Alexandra Príncep i d’Anna Rebull amb un temps de 22:54 i 23:22, respectivament.

Aissa Ouchbab i Ruth Martí es mantenen líders en la classificació general. La pròxima cita del calendari de la Running Sèries Terres de l’Ebre, serà el pròxim 2 d’octubre amb la disputa de la tercera prova a La Galera.