HomeSense categoriaSalut registra 10 positius més de coronavirus en un dia a les...

Salut registra 10 positius més de coronavirus en un dia a les Terres de l’Ebre

TERRES DE L’EBRE // Les Terres de l’Ebre superen els 450 casos confirmats amb PCR de Covid-19, després que en les dades corresponents al 21 de juliol s’hagen reportat 10 nous casos en 24 hores i que el nombre de positius acumulats s’haja situat en els 452. El registre de Salut ha reportat ja un dels morts del brot originat a l’Hospital Santa Creu de Jesús, que es trobava a la unitat de pal·liatius de l’hospital, elevant a 46 les víctimes del coronavirus des de l’inici de la pandèmia. 
 

Dades a Catalunya
El Departament de Salut informa que fins ara hi ha hagut a Catalunya un total de 84.942 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2. Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 4.224 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 56.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 40.527 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la COVID-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 15.423 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.
 

Informació declarada per les funeràries
Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.652 persones fins ara, amb la COVID-19 o com a sospitosos. D’estes, 6.923 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 4.116 a una residència i 803 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 64 = 73

Últimes notícies