HomeSocietatAmposta busca protagonistes per a l’anunci del Pla Local de Joventut

Amposta busca protagonistes per a l’anunci del Pla Local de Joventut

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Amposta fa una crida per protagonitzar la seua nova campanya a les xarxes socials, concretament per fer difusió del Pla Local de Joventut.

L’objectiu és trobar la cara de la persona o les persones que participaran en un seguit d’anuncis on es detallarà la finalitat del Pla Local, amb els àmbits d’actuació i les accions que es realitzaran des de la regidoria de Joventut.

Per participar en el càsting només s’ha de tenir entre 13 i 29 anys i enviar un vídeo de 45 segons explicant els reptes i incerteses que tenen els i les joves sobre el seu futur. El missatge, que s’ha de fer arribar al Whatsapp de Joventut (649872409), també haurà d’incloure el nom i cognoms, l’edat i la població de la persona participant.

El Pla Local de Joventut d’Amposta és l’eina de l’Ajuntament per promoure les polítiques de Joventut dels pròxims tres anys. D’aquesta manera, partint de diferents àmbits com el benestar, l’educació, la participació, el treball o l’habitatge, el Pla estableix les accions que s’han de dur a terme, les prioritats i el calendari a seguir per facilitar el procés de desenvolupament i emancipació del jovent en els diferents àmbits vitals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 5 = 13

Últimes notícies