HomeSense categoriaAmposta farà millores al pavelló firal per a allargar-li la vida útil

Amposta farà millores al pavelló firal per a allargar-li la vida útil

L’Ajuntament d’Amposta farà actuacions de millora al pavelló firal per tal de millorar les seues prestacions i allargar-li la vida útil. Les pluges de la setmana passada,  abans de la inauguració de Fira de Mostres, van posar en evidència les mancances del pavelló i l’alcalde, Adam Tomàs, ja ha avançat de cara a l’edició de l’any que ve que hi haurà canvis. Davant la impossibilitat, ara per ara, de fer un pavelló firal nou, “haurem de plantejar-mos fer actuacions per a allargar-li la vida a este pavelló. Tenim una necessitat que no ens la plantejàvem de manera tan ràpida, però haurem d’actuar, ha dit Tomàs. 

Les actuacions previstes, tant a l’exterior com a l’interior del pavelló, s‘abordaran durant el 2020 amb l’objectiu que la pròxima edició el pavelló puga estar ja remodelat. “Ho plantejàrem ja per a l’edició de l’any que ve, volem millorar tant l’estètica com la capacitat tècnica del pavelló per a continuar creixent”,  ha insistit Tomàs, ja que segons ha explicat “ens hem adonat que amb la gestió que s‘ha fet enguany de la fira tenim encara molt de camí per recórrer”.

Entre les accions a fer, a més d’actuar a l’interior del pavelló per a millorar la seua capacitat tècnica, hi ha previst també asfaltar la zona exterior del pavelló firal i millorar el carrer Sesbatià Juan Arbó que dona accés al recinte firal. 

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

39 + = 43

Últimes notícies