HomeEconomiaAmposta obre la convocatòria per demanar els ajuts a les rendes baixes

Amposta obre la convocatòria per demanar els ajuts a les rendes baixes

L’ajuntament d’Amposta obre la convocatòria per demanar els ajuts a les rendes baixes fins al 30 de setembre, es poden sol·licitar els ajuts dirigits a les persones perceptores de prestacions baixes i a les famílies que perceben prestacions no contributives amb fills a càrrec.

Coneguts com a ajuts a les rendes baixes, les poden sol·licitar totes aquelles persones que faça un mínim de tres anys que estan empadronades a Amposta, que siguen propietàries de l’habitatge habitual o titulars d’un contracte de lloguer o d’usdefruit de l’habitatge habitual, que perceben una pensió de qualsevol mena (jubilació, invalidesa, viduïtat, orfandat) o una prestació no contributiva (RAI, PIRMI, jubilació…), que no perceben cap ingrés provinent de rendiments de treball ni d’activitats econòmiques i que estiguen al corrent de les seues obligacions tributàries.

Pel que fa als ajuts en qüestió oscil·len entre els 100 i 140 euros en funció de la renda.
Com els altres anys, i amb l’objectiu de facilitar la tramitació, l’Oficina de Gestió Tributària ha preparat tota la documentació d’aquelles persones que ja han demanat l’ajut anteriorment i només caldrà que vagen, de 9 a 13 hores, als baixos de l’edifici administratiu (on està l’Oficina de Gestió Tributària – plaça de l’Ajuntament, n.6), amb el DNI per poder realitzar la tramitació. En cas de necessitar assessorament per a la tramitació, la regidora d’Atenció Ciutadana, Núria Pla, els acompanyarà durant tot el procés.

Les persones que siga el primer cop que sol·liciten la prestació i vulguen assessorament i ajuda per a fer-ho, poden demanar cita prèvia a la regidora d’Atenció Ciutadana.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies