HomeEducaci贸Amposta reconeix la tasca de 27 docents jubilats i els millors expedients...

Amposta reconeix la tasca de 27 docents jubilats i els millors expedients acad猫mics del curs passat

Posar en valor la tasca de tots els agents implicats en l鈥檈ducaci贸 de la ciutat. Aquest va ser el principal objectiu de la tercera Gala de l鈥橢ducaci贸, que va tindre lloc a Amposta divendres 9 de desembre a l鈥檃uditori municipal i on l鈥檃lcalde d鈥橝mposta, Adam Tom脿s, va destacar el paper educador de la ciutat. “Som referents en moltes coses, tamb茅 com a ciutat educadora, amb una vintena de centres educatius que van des de l鈥檈ducaci贸 infantil amb les llars d鈥檌nfants municipals fins a la formaci贸 en edat adulta“, afegia, tot traient pit tamb茅 de tots aquells projectes que converteixen Amposta en una ciutat amb projecte Educaci贸 360, “una cosa que no tindria sentit sense la implicaci贸 dels centres educatius“. “Tots junts hem aconseguit que all貌 que passa als centres transcendeixi a la societat“, va afegir

Una seixantena de persones, entre representants dels centres educatius de la ciutat, docents jubilats els darrers tres cursos acad猫mics i l鈥檃lumnat reconegut, van assistir a aquesta tarda que va comen莽ar amb la confer猫ncia del jove ampost铆 Pau Miralles, responsable de selecci贸 de l鈥檈mpresa Kronospan. Un jove que, a m茅s d鈥檈xplicar la seva traject貌ria educativa i professional, va destacar la const脿ncia, el treball i la passi贸 com a els aprenentatges adquirits dels seus mestres i professors.

Reconeixement a 27 mestres jubilats

Durant la tarda es va fer reconeixement als 27 docents jubilats durant els cursos 2019-2020, 2020-2021 i 2021-2022. Per a tots ells, la regidora d鈥橢ducaci贸, N煤ria Marco, va tenir paraules d鈥檃gra茂ment, sense oblidar tamb茅 all貌 viscut durant els darrers anys per la pand猫mia de la Covid-19. Els jubilats van ser Josep Sanz, d鈥橢sardi, Cinta Forcadell Vericat, Miquel Vila Baus脿, Manel Espa帽a Forcadell i Joan Josep Sancho Arasa de l鈥橧nstitut Montsi脿; Josep Miquel Folqu茅 Salaet, Maria Jos茅 Fuster Moreso, Teresa Prat Vidal, Francesc Arribas L贸pez, Mar铆a Jos茅 Roda Sanz i Merc猫 Masip Masip del Miquel Granell; Pere Monta帽ana Arzo, Marga Pujol Mart铆, Joan Manel Estell茅 Valldep茅rez i Bea Estller Foix del Soriano-Montagut; Maria Jos茅 Gin茅 Millan, del Consol Ferr茅; M Jos茅 Navarro Camison, Llu茂sa Liz脿rraga, Corpus Jarauta Tarazona, Carme Sancho i Teresa Garriga Rius de l鈥橧nstitut Escola Agust铆 Barber脿, i Ubaldo Garcia, Marisol Oliv茅, Carlos Vilaplana, Ferran Gomez, Gerard Pomada i Domingo Segura de l鈥橧nstitut Ramon Berenguer IV.

En el marc de la jornada tamb茅 es van entregar reconeixements als millors expedients acad猫mics dels presentats als ajuts a l鈥檈studi superiors. Aix铆, en Cicles Formatius de Grau Superior, l鈥檈xpedient acad猫mic amb nota mitjana m茅s elevada va ser el d鈥橭scar Davila Bel, del cicle formatiu de grau superior Mecatr貌nica Industrial, de l鈥橧nstitut del Montsi脿, amb una nota mitjana de 9,6. La segona m茅s alta va ser la de Neus A帽贸 Monta帽茅s, del Cicle Formatiu de Grau Superior Laboratori Cl铆nic i Biom猫dic. Amb una nota mitjana de聽 8,6. En graus universitaris, l鈥檈xpedient acad猫mic amb nota mitjana m茅s elevada va ser el de Laia Tond脿 Llombart, que cursa Grau en Turisme a l鈥橢scola de Turisme CETT amb una nota mitjana de 9,81. I Jose Vicente Jovani Bordera va tenir la segona millor nota amb el Grau en Medicina Tradicional Xinesa a la Universitat Europea de l鈥橝tl脿ntic amb una nota mitjana de聽 9,76. Pel que fa als alumnes de graus universitaris que tenen un expedient acad猫mic amb m茅s Matr铆cules d鈥檋onor, el primer va ser Christian Llobat Galian, del Grau en Direcci贸 d鈥橢mpresa a CUE Cardenal Herrera de Val猫ncia amb 7 Matr铆cules d鈥橦onor i una nota mitjana de 9,46. En segon lloc, Joel Reverter Lainez, del Grau en Llengua i Literatura Hisp脿niques, amb sis matr铆cules d鈥檋onor i una nota mitjana de 9,25. I en m脿sters universitaris. L鈥檈xpedient acad猫mic amb nota mitjana m茅s elevada va ser el 脌ngela Mart铆 Pellis茅, que cursa M脿ster en Advocacia amb una nota mitjana de 9,93 i una matr铆cula d鈥檋onor.聽 M. Carmen Camacho P茅rez, del M脿ster en Formaci贸 del professorat d鈥橢ducaci贸 Secund脿ria Obligat貌ria i Batxillerat, Formaci贸 Professional i Ensenyament d鈥橧diomes, t茅 el segon millor expedient amb una nota mitjana de 9,6 i 3 matricules d鈥檋onor. Finalment, pel que fa m脿sters universitaris amb m茅s matr铆cules d鈥檋onors, les 8 matr铆cules de l铆dia Garcia Isals al M脿ster en Formaci贸 del professorat d鈥橢ducaci贸 Secund脿ria Obligat貌ria i Batxillerat, Formaci贸 Professional i Ensenyament d鈥橧diomes la converteix en el millor expedient. La segueix Carmen Camacho, amb tres matr铆cules, al mateix m脿ster.

Quant a reconeixements, tamb茅 se鈥檔 va fer un al Centre de Formaci贸 d鈥橝dults Sebasti脿 J. Arb贸 pels seus 25 anys, i a l鈥橢scola Agr脿ria pels seus 50 anys. Tanmateix, es va fer entrega dels diplomes i exemplars als guanyadors dels Premis de Treballs de Recerca de Batxillerat dels anys 2021 i 2022. El 2021, l鈥檃cc猫ssit se鈥檒 va endur l鈥檃lumna del Ramon Berenguer IV, Laia cabr茅 Navarro, pel treball “Tortosa entre mar i muntanya: evid猫ncies paleontol貌giques”. El primer premi va ser per a Marina Ferr茅 Mart铆nez, “Estudi socioling眉铆stic del catal脿 a Amposta i a Catalunya” de l鈥橧nstitut de Tecnificaci贸. L鈥檃ny 2022, l鈥檃cc猫ssit se鈥檒 va endur Martina Tol贸s Camp脿s, “Avaluaci贸 de la tetrodotoxina en mostres del marisc del Delta de l鈥橢bre” de Institut Ramon Berenguer IV. El primer premi va ser per a Sara Flos Palacios, del Ramon Berenguer IV, i el seu estudi “L鈥檌mpacte de la Covid-19 a Amposta”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 37 = 47

脷ltimes not铆cies