HomeEducacióAmposta reconeix la tasca de 27 docents jubilats i els millors expedients...

Amposta reconeix la tasca de 27 docents jubilats i els millors expedients acadèmics del curs passat

Posar en valor la tasca de tots els agents implicats en l’educació de la ciutat. Aquest va ser el principal objectiu de la tercera Gala de l’Educació, que va tindre lloc a Amposta divendres 9 de desembre a l’auditori municipal i on l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, va destacar el paper educador de la ciutat. “Som referents en moltes coses, també com a ciutat educadora, amb una vintena de centres educatius que van des de l’educació infantil amb les llars d’infants municipals fins a la formació en edat adulta“, afegia, tot traient pit també de tots aquells projectes que converteixen Amposta en una ciutat amb projecte Educació 360, “una cosa que no tindria sentit sense la implicació dels centres educatius“. “Tots junts hem aconseguit que allò que passa als centres transcendeixi a la societat“, va afegir

Una seixantena de persones, entre representants dels centres educatius de la ciutat, docents jubilats els darrers tres cursos acadèmics i l’alumnat reconegut, van assistir a aquesta tarda que va començar amb la conferència del jove ampostí Pau Miralles, responsable de selecció de l’empresa Kronospan. Un jove que, a més d’explicar la seva trajectòria educativa i professional, va destacar la constància, el treball i la passió com a els aprenentatges adquirits dels seus mestres i professors.

Reconeixement a 27 mestres jubilats

Durant la tarda es va fer reconeixement als 27 docents jubilats durant els cursos 2019-2020, 2020-2021 i 2021-2022. Per a tots ells, la regidora d’Educació, Núria Marco, va tenir paraules d’agraïment, sense oblidar també allò viscut durant els darrers anys per la pandèmia de la Covid-19. Els jubilats van ser Josep Sanz, d’Esardi, Cinta Forcadell Vericat, Miquel Vila Bausà, Manel España Forcadell i Joan Josep Sancho Arasa de l’Institut Montsià; Josep Miquel Folqué Salaet, Maria José Fuster Moreso, Teresa Prat Vidal, Francesc Arribas López, María José Roda Sanz i Mercè Masip Masip del Miquel Granell; Pere Montañana Arzo, Marga Pujol Martí, Joan Manel Estellé Valldepérez i Bea Estller Foix del Soriano-Montagut; Maria José Giné Millan, del Consol Ferré; M José Navarro Camison, Lluïsa Lizàrraga, Corpus Jarauta Tarazona, Carme Sancho i Teresa Garriga Rius de l’Institut Escola Agustí Barberà, i Ubaldo Garcia, Marisol Olivé, Carlos Vilaplana, Ferran Gomez, Gerard Pomada i Domingo Segura de l’Institut Ramon Berenguer IV.

En el marc de la jornada també es van entregar reconeixements als millors expedients acadèmics dels presentats als ajuts a l’estudi superiors. Així, en Cicles Formatius de Grau Superior, l’expedient acadèmic amb nota mitjana més elevada va ser el d’Oscar Davila Bel, del cicle formatiu de grau superior Mecatrònica Industrial, de l’Institut del Montsià, amb una nota mitjana de 9,6. La segona més alta va ser la de Neus Añó Montañés, del Cicle Formatiu de Grau Superior Laboratori Clínic i Biomèdic. Amb una nota mitjana de  8,6. En graus universitaris, l’expedient acadèmic amb nota mitjana més elevada va ser el de Laia Tondà Llombart, que cursa Grau en Turisme a l’Escola de Turisme CETT amb una nota mitjana de 9,81. I Jose Vicente Jovani Bordera va tenir la segona millor nota amb el Grau en Medicina Tradicional Xinesa a la Universitat Europea de l’Atlàntic amb una nota mitjana de  9,76. Pel que fa als alumnes de graus universitaris que tenen un expedient acadèmic amb més Matrícules d’honor, el primer va ser Christian Llobat Galian, del Grau en Direcció d’Empresa a CUE Cardenal Herrera de València amb 7 Matrícules d’Honor i una nota mitjana de 9,46. En segon lloc, Joel Reverter Lainez, del Grau en Llengua i Literatura Hispàniques, amb sis matrícules d’honor i una nota mitjana de 9,25. I en màsters universitaris. L’expedient acadèmic amb nota mitjana més elevada va ser el Àngela Martí Pellisé, que cursa Màster en Advocacia amb una nota mitjana de 9,93 i una matrícula d’honor.  M. Carmen Camacho Pérez, del Màster en Formació del professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes, té el segon millor expedient amb una nota mitjana de 9,6 i 3 matricules d’honor. Finalment, pel que fa màsters universitaris amb més matrícules d’honors, les 8 matrícules de lídia Garcia Isals al Màster en Formació del professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes la converteix en el millor expedient. La segueix Carmen Camacho, amb tres matrícules, al mateix màster.

Quant a reconeixements, també se’n va fer un al Centre de Formació d’Adults Sebastià J. Arbó pels seus 25 anys, i a l’Escola Agrària pels seus 50 anys. Tanmateix, es va fer entrega dels diplomes i exemplars als guanyadors dels Premis de Treballs de Recerca de Batxillerat dels anys 2021 i 2022. El 2021, l’accèssit se’l va endur l’alumna del Ramon Berenguer IV, Laia cabré Navarro, pel treball “Tortosa entre mar i muntanya: evidències paleontològiques”. El primer premi va ser per a Marina Ferré Martínez, “Estudi sociolingüístic del català a Amposta i a Catalunya” de l’Institut de Tecnificació. L’any 2022, l’accèssit se’l va endur Martina Tolós Campàs, “Avaluació de la tetrodotoxina en mostres del marisc del Delta de l’Ebre” de Institut Ramon Berenguer IV. El primer premi va ser per a Sara Flos Palacios, del Ramon Berenguer IV, i el seu estudi “L’impacte de la Covid-19 a Amposta”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 4 =

Últimes notícies