HomeEsportsAra sí, els socis del CD Tortosa donen llum verda a la...

Ara sí, els socis del CD Tortosa donen llum verda a la junta per negociar la fusió amb l’Ebre Escola Esportiva

El minoritari grup de socis que van assistir a l’Assemblea del Club Deportiu Tortosa, celebrada al Centre Cívic de Ferreries, va donar llum verda a les propostes efectuades per la junta directiva, que sense gaires modificacions es manté de la temporada passada, amb Mariano Curto a la presidència.

Entre els punts aprovats, destaca l’autorització per gairebé la majoria de socis, per iniciar les converses amb els directius de l’Ebre Escola Esportiva, per la fusió de les dues entitats. Acords que arribats en el seu moment, haurà de ratificar novament la massa social en una Assemblea Extraordinària que s’anunciarà. En el capítol econòmic, es va informar que el club compta actualment amb un dèficit de 13.000 euros, que segons l’actual president Mariano Curto, s’ha reduït en relació amb els 90.000 existents quan es van fer càrrec de l’entitat. Aquesta temporada el balanç econòmic ha dixat un dèficit de 37.000 euros, que l’actual mandatari del club, va manifestar han assumit els membres de la junta directiva.

Per a la pròxima temporada es va aprovar un pressupost de “79.000 € per a la plantilla i l’equip tècnic, cas de no haver-hi prima d’ascens. En el supòsit que s’acabés pujant, hi haurà una prima complementària que, amb la resta de despeses previstes, donen un pressupost total del Club de 123.000 €” ens comentava el propi president del club roig-i-blanc a aquesta redacció un cop acabada l’assamblea.

També es va confirmar la inscripció en competició federada d’un equip femení de futbol-7, que no influirà en les despeses del pressupost i serà finançat pel seu propi espònsor i les mateixes jugadores.

No entren en aquest pressupost els equips de futbol base ni l’equip B de Tercera Catalana, que com els equips de les categories de formació, computen en un balanç econòmic propi de l’UETE (Unió Esportiva Tortosa Ebre), en el que formen els equips inferiors del CD Tortosa i el Club de Futbol Ebre Escola Esportiva.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies