HomeEsportsArnau Monllau entre els destacats al Circuit d’Alcarràs

Arnau Monllau entre els destacats al Circuit d’Alcarràs

ESPORTS // El Campionat d’Espanya de Supermoto va disputar la primera prova de la temporada al Circuit d’Alcarràs, a Lleida, amb una llista d’inscrits àmplia, així com la qualitat dels pilots. En SM 250 Road, Arnau Monllau (MC Amposta) va ocupar la segona posició per darrere de Julen Avila, i quart en SM Road, categoria en la qual Jordi Antonio
(MC Alcanar) va ser catorzè.

Trial a Cal Rosal

Els pilots del Moto Club Tortosa, Nazario Garcia, Agustí Alcón i Arnau Garcia van competir en la segona prova del Campionat de Catalunya de Trial Open a Cal Rosal. La prova organitzada pel Moto Club Baix Berguedà va reunir un total de 117 pilots .
Nazario Garcia (TRRS) va acabar en tretzena posició del nivell Blau, el sext en la seua categoria de Promo+35. En base, tretzè lloc d’Arnau Garcia Llorach (Beta). En el nivell verd,  Agustí Alcón (Vertigo) va ser trenta dosè, tretzè de la categoria Open.