HomeTerres de l'EbreBabyclon revoluciona l’art en silicona amb la creació de prototips amb intel·ligència...

Babyclon revoluciona l’art en silicona amb la creació de prototips amb intel·ligència artificial

Babyclon, la marca de ninos de silicona, amb seu a Deltebre, ha tornat a revolucionar el sector de l’art hiperrealista i el món del col·leccionisme de nadons de silicona amb la integració de la intel·ligència artificial a les seues creacions.

L’artista de Deltebre Cristina Jobs, amb la col·laboració de l’enginyer Pedro Fariñas, ha desenvolupat un nou prototip de bebè de silicona que, gràcies a la incorporació de la intel·ligència artificial, pot adoptar el comportament d’un nadó, fet que afegix encara més realisme a les escultures.

El nou prototip pot mostrar molèsties, plorar o fins i tot demanar de menjar: “Es comporta igual que un bebè real, té diferents estímuls i, com a cuidador, has d’aprendre a calmar-lo i a donar resposta a les seues demandes, que poden ser per gana, per son, perquè la postura no li agrada, perquè vol estar als braços del cuidador, o per molts altres motius, tal com passa amb els bebès reals”, explica Cristina Jobs.

La dosi de realisme que es busca en este nou prototip de bebè de silicona arriba fins al punt que fins i tot des de Babyclon han desenvolupat una pròtesi mamària per tal d’imitar l’acció de donar de pit a un nadó, amb una sensació molt semblant a la real.

Babyclon s’ha convertit així en pionera, i és la primera marca en l’àmbit mundial que ha incorporat la intel·ligència artificial als ninos de silicona. A més, gràcies a este projecte l’empresa de Deltebre ha signat un conveni amb la universitat de medicina John Moores de Liverpool per a la creació de bebès hiperrealistes funcionals, que podran utilitzar els estudiants en les seues pràctiques.

Des del 2014, Babyclon està posicionada com la marca líder en el terreny mundial pel que fa a fabricació de ninos de silicona, amb una producció anual que ronda les 300 unitats, totes realitzades sota demanda dels clients.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

17 + = 18

Últimes notícies