HomePolíticaCallau pregunta al govern espanyol sobre la millora de la mobilitat de...

Callau pregunta al govern espanyol sobre la millora de la mobilitat de l’AP-7 entre Ulldecona i l’Ametlla de Mar

La senadora Vanessa Callau va registrar diverses preguntes per escrit al govern espanyol sobre l’estat del tram de l’AP-7 entre Ulldecona i l’Ametlla Mar, així com les accions a emprendre per millorar la seguretat i la fluïdesa del trànsit en aquest tram.

Callau ha manifestat que “el tram d’autopista AP-7 que passa pel Baix Ebre i el Montsià és únicament de doble carril, sense cap altra via ràpida alternativa, així que amb la supressió dels peatges l’any 2020 s’ha incrementat de manera molt important la circulació de vehicles, sobretot de gran tonatge i transport de mercaderies, fet que ha comportat una major inseguretat i un augment de la sinistralitat”.

La senadora ha explicat que “volem saber si el govern espanyol té previst aplicar mesures que milloren la seguretat d’aquest tram d’AP-7, com per exemple la de prohibir l’avançament continu entre camions, igual que ja s’aplica en altres trams d’aquesta autopista a Castelló o Girona, que també només són de doble carril”.

D’altra banda, també va preguntar per la quantitat econòmica que el govern destinarà aquest any 2022 i el 2023 al manteniment del ferm d’aquest tram d’autopista, i també sobre si hi ha previst construir-hi un tercer carril, i si s’executarà el projecte d’autovia A-7 entre la Jana i l’Hospitalet de l’Infant.

“És evident que si el volum de trànsit habitual és l’actual, al marge del gran creixement que hi haurà a l’estiu una vegada superat l’efecte covid, s’han de pensar actuacions a curt i mitjà termini que ajudin a millorar la seguretat i la fluïdesa del trànsit” va dir Callau.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

84 + = 93

Últimes notícies