HomeEsportsCamarles punt de partida de la 58ª Volta Ciclista a la Província...

Camarles punt de partida de la 58ª Volta Ciclista a la Província de Tarragona

Torna el ciclisme de competició a Camarles i els Lligallos, que aquest dissabte, 4 de setembre, acollirà la primera etapa de la 58a Volta ciclista a la Província de Tarragona. La prova tornarà a disputar-se aquest 2021 després que l’any passat quedés suspesa per la pandèmia de la Covid-19. Camarles serà el punt d’inici i de final de la primera etapa de la Volta Ciclista que enguany compta amb un format de dos etapes en dos dies, disputant-se totes en ruta.

El dissabte 4 de setembre de 2021, tindrà lloc la primera etapa a Camarles i el recorregut de la volta transcorrerà per bona part de l’hemidelta esquerre. Al matí s’ultimaran els detalls previs a la sala permanent com són la confirmació d’inscripcions, les credencials, lliurament de la documentació de la prova i la reunió d’organització i equips. A la tarda, a les 17 hores, està previst l’inici de la primera etapa amb un total de 101 quilòmetres de recorregut que passarà també pels termes municipals de l’Aldea, Amposta i Deltebre, el que afectarà el trànsit de la zona durant pràcticament tot el dissabte. Les vies afectades seran les següents: TV3409; N-340a, TV3454 i T-340, a més de diversos carrers de Camarles-Lligallos. L’organització de la 58a Volta ciclista a la Província de Tarragona a Camarles, compta amb el suport de l’Ajuntament de Camarles.

Pel que fa a la segona etapa de la 58a Volta ciclista a la Província de Tarragona Es realitzarà diumenge 5 de setembre al matí a partir de les 10.30 hores entre Reus – Centre Comercial La Fira de Reus, amb un total de 117 quilòmetres i l’ascens al Coll de la Musara.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 54 = 58

Últimes notícies