HomeSocietatCarla Vidal i Marta Navarro representants majors infantil i juvenil de les...

Carla Vidal i Marta Navarro representants majors infantil i juvenil de les Festes Majors 2022 de la Ràpita

Aquest dissabte, 4 de juny, ha tingut lloc l’acte per escollir les representants majors infantil i juvenil de les Festes Majors 2022 de la Ràpita, a l’Auditori Sixto Mir. Un total de 56 representants infantils i juvenils protagonitzaran les festes de Sant Jaume que després de dos anys de pandèmia tornen a la normalitat.

Grup de pubilles i pubilletes de les Festes Majors de la Ràpita 2022. Foto: Ajuntament de la Ràpita

El procediment per escollir les representants majors ha estat l’habitual els darrers anys: el sorteig. Després de cridar, en primer lloc, les 24 representants infantils, s’ha demanat si alguna volia renunciar a ser Representant Major Infantil i seguidament, la representant infantil de les Festes Majors 2021 ha acostat a cada representant una safata on hi havia els paperets del sorteig. Quan totes han tingut el paper a la mà, s’ha fet un compte enrere per descobrir que Carla Vidal Ferreres, del Club Patí Rapitenc, serà la Representant Major Infantil 2022.

En el torn dels representants juvenils s’ha seguit la mateixa rutina. En aquest cas, 32 joves han optat a ser escollides Representant Major Juvenil, però 12 han fet un pas enrere, renunciant, per tant, a ser l’escollida. Un cop el repartiment de paperets i el compte enrere fets, s’ha descobert que Marta Navarro Chalé, de la Penya Taurina los Enfundats, serà la representant del jovent rapitenc aquestes festes majors.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies