HomeSocietatCarreteres de l’Estat arranja l’entrada a l’AP-7 a l’Ampolla i continua a...

Carreteres de l’Estat arranja l’entrada a l’AP-7 a l’Ampolla i continua a l’Aldea

L’AMPOLLA // Segons ens informa la Demarcació de Carreteres de la Direcció General de Carreteres del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, els dies 3 i 4 d’agost de 2020 de les 7 a les 20:00 hores s’asfaltarà l’antic peatge d’entrada a l’AP-7 per L’Ampolla un cop ja treta la marquesina.  A més, les tasques que es feien al de Tortosa-L’Aldea s’allarguen fins demà divendres 31 de juliol.

Com saben, amb motiu de la finalització de la concessió administrativa de l’Autopista de Peatge AP-7, tram Tarragona-Alacant, s’han portat a terme  treballs per eliminar tots els elements dels peatges.  Un cop tretes les marquesines, ara s’asfalta i es millora l’accés.

Per tant, demà l’accés a la carretera AP-7 Pk 319+200  “Sortida 40 Tortosa-L’Aldea”, quedarà  tallat i no es podrà fer els moviment a i des de les carreteres afectades AP-7, C-42, N-235 i N-340.  També es talla el de l’Ampolla, Sortida 39A, i no es podran entrar ni sortir des de i cap a la N-340. Les obres es portaran a terme si ho permet la situació meteorològica i amb la senyalització corresponent.     

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 3 =

Últimes notícies