HomeOpinióCarta d’agraïment del Banc d’Aliments

Carta d’agraïment del Banc d’Aliments

OPINIÓ // La recollida de primavera de Tortosa ha aconseguint, malgrat totes les dificultats afegides, allò que pretenia: recollir aliments per a les famílies més necessitades dels nostres pobles i ciutats.
Aquesta recollida ha estat possible gràcies al treball conjunt dels voluntaris de Protecció Civil, Creu Roja, Càritas, l’Arxiconfraria de la Cinta, l’Ajuntament de Tortosa i del Banc dels Aliments.
La primera setmana de juny vam recollir 13.000 quilos d’aliments a Tortosa. Des de l’organització voldríem agrair molt sincerament la col·laboració de tothom i més en un moment tant complex.
Enguany no hi han pogut participar els 700 voluntaris habituals, degut a les restriccions per la Covid-19. Sempre explicàvem que el voluntariat era importantíssim i enguany hem pogut constatar que és imprescindible. 
Gràcies a totes les persones que heu contribuït amb les vostres compres a aconseguir 13.000 quilos d’aliments per a les famílies necessitades de Tortosa.
Moltes gràcies també a tots els mitjans de comunicació que han participat activament en la imprescindible tasca de difusió. I al Mercat de Tortosa i a tots els supermercats i establiments que han col·laborat amb la recollida 
I un agraïment molt especial als venedors del mercat, que han fet un donatiu de 1.200 litres de llet i a l’Associació de Veïns del 13 de Gener, que han mobilitzat tot el veïnat per recollir 400 quilos d’aliments.
I també a tots aquells que d’una forma o altra heu fet possible l’èxit de la recollida! Felicitem-nos tots plegats per aquest altruisme, tot recordant que hi haurà moltes més ocasions on haurem de demostrar la nostra solidaritat, seguint lluitant per poder dignificar la pobresa i les persones que la pateixen.

Oscar Ologaray
Oscar Ologaray
Matemàtic i violinista. Regidor de Junts per Tortosa
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

49 + = 54

Últimes notícies