HomeSense categoriaCartell de luxe per a una jornada científica pels 18 anys de...

Cartell de luxe per a una jornada científica pels 18 anys de la PDE

La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) organitza este dissabte, 15 de desembre, una jornada científica i social per a reflexionar sobre els darrers divuit anys de lluita i plantejar els nous reptes i estratègies per a la defensa de l’Ebre.

La jornada, que es farà a l’Observatori de l’Ebre a partir de les 10 del matí, estarà oberta a la ciutadania del territori i compta amb la participació de científics que els darrers anys han estat implicats en l’estratègia del moviment social. Entre els assistents, hi haurà experts del territori, com Antoni Canicio, Josep Maria Franquet, Álvaro Arasa i  Carles Ibáñez; de la resta de  Catalunya, com Narcís Prat, Isabel Palomera, Jordi Salat i Francesc Gallart; els aragonesos Pedro Arrojo, Javier Martínez Gil i J.M. Nicolau; el valencià Francesc la Roca; Julia Martínez, de Múrcia, i Leandro del Moral i Abel Lacalle, d’Andalusia. Alhora, serà un acte d’homenatge a Antonio Esteban, enginyer i activista per la defensa dels rius.

La PDE recorda que un dels pilars de la lluita en defensa de l’Ebre, especialment durant el període 2000-2004, sota l’amenaça del PHN transvasista del govern d’Aznar, va ser la col·laboració i les sinergies del moviment social amb el món científic. “Aquesta jornada té com a objectiu reflexionar sobre aquesta relació simbiòtica, analitzar la situació actua i plantejar nous reptes i estratègies”, afegix la plataforma.  A la fila zero s’ha convidat les noves generacions d’experts que fan recerca a l’Observatori de l’Ebre, la URV o la Unitat de sistemes aquàtics de l’IRTA

 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

59 + = 63

Últimes notícies