HomeEsportsCE Tortosa comença a planificar la pròxima temporada

CE Tortosa comença a planificar la pròxima temporada

ESPORTS // El Centre d’Esports Tortosa planifica la temporada 2020/21, i sobretot després de les modificacions provocades pel coronavirus, la seua junta directiva vol tindre ben consolidat el projecte i poder treballar segons les previsions fetes. 

Este va ser un dels principals motius que han propiciat la decisió d’avançar les eleccions per a renovar  els càrrecs de la Junta Directiva del Club per al proper dia 17 d’agost del 2020. El comunicat es va fer oficial en el decurs de l’assemblea general ordinària de socis, feta el passat 16 de juliol al Centre Cívic de Ferreries, amb totes les mesures sanitàries i de seguretat estipulades, i emotiu record per a Antonio Giménez Agramunt, primer president i fundador del club que ens va dixar el passat mes de març. 

El període d’exposició del cens de socis amb dret de vot per a reclamacions o a l’efecte d’esmena serà del dia 18 al 25 de juliol, el de presentació de candidatures serà del 29 de juliol al 5 d’agost, i el de campanya electoral durarà del 6 al 15 d’agost. Dos dies després es convoca la reunió de l’assemblea general on es durà a terme l’acte de votacions de les candidatures presentades, encara que tot apunta que no hi haurà cap nova alternativa i que continuarà la mateixa junta directiva presidida per Magí Marqués, que ja va manifestar la intenció de seguir: “en principi no tenim referència de cap nova candidatura, i ja vaig indicar que si continuen els mateixos membres de la junta, seguiré a la presidència”.

En la reunió va informar de la situació econòmica actual, bastant positiva com indica Magí Marqués: “estem amb una mica de superàvit, amb el tema econòmic ho tenim bastant clar, no planifiquem mai per sobre de les nostres possibilitats, és molt important garantir l’estabilitat del club”. Sobre el pressupost de la pròxima temporada només han fet previsions aproximades: “hem confeccionat un pressupost estàndard, semblant al de la passada temporada, ja que estem pendents de l’Assemblea de la Federació Catalana del 8 d’agost, per a veure com queden configurades les diferents competicions”.

En el capítol esportiu, va fer una valoració positiva: “la temporada del sènior femení va estar per sobre de les expectatives fetes, i el masculí va aconseguir l’ascens; a més, hem seguit en clara progressió, pel que fa al nostre treball amb el planter”.

El passat dimarts a l’Ajuntament de Tortosa es va fer una recepció al sènior masculí pel seu ascens a Segona Catalana. Un equip que per a la propera temporada mantindrà la plantilla, i tindrà un important reforç amb la incorporació del pivot de 29 anys Robert Ciurana, format al planter del club, que retorna després de la seua marxa per canvi de residència, etapa en què es va incorporar al CE Riudoms i CH Cambrils, de Segona, Primera i Lliga Catalana. Bon defensor i jugador d’equip, que torna amb ganes d’ajudar.

La temporada 2020/21, el club no tindrà sènior i juvenil femení per falta d’efectius, com ho farà amb els masculins, i posarà en competició també un cadet masculí i femení, dos infantils masculins, i els equips de les escoles. Rafa Vidal serà el director tècnic i Alejandro Castro, el coordinador dels equips de l’Escola. Segons el president, l’organigrama tècnic està pràcticament enllestit: “tots els equips ja tenen el seu entrenador i ajudant, per a natros ha estat un tema prioritari”. Va destacar l’aposta que realitzen per a millorar la formació dels jugadors i jugadores amb personal del club “esta temporada 7 persones han fet i aprovat el curs de monitor i 7 el d’entrenador territorial, tots subvencionats en un 80 per cent pel club”. Ha anunciat algunes novetats en el sistema d’entrenament: “suprimirem els entrenaments conjunts que fèiem amb jugadors de diferents equips amb un treball en grups i cada equip entrenarà com a equip tres dies a la setmana en lloc de dos com feia els últims anys”. El projecte continua tenint una filosofia molt clara “seguirem treballant amb la promoció de l’handbol, formació de nous jugadors i jugadores, amb equips amb components del nostre planter”.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 4 =

Últimes notícies