HomeSense categoriaCinc infermeres del Verge de la Cinta, guardonades als Premis d’Innovació i...

Cinc infermeres del Verge de la Cinta, guardonades als Premis d’Innovació i Recerca 2020

TORTOSA // En el marc de la Jornada d’Innovació i Recerca 2020, organitzada pel Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona, que va tenir lloc el passat dijous, 17 de desembre, s’han lliurat els Premis d’Innovació i Recerca 2020 on han estat guardonades diverses infermeres de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

Un dels premis als Millors tres pòsters l’ha rebut Marisa Paniagua amb el treball “Habilidad para la diferenciación causal y categorización de las lesiones relacionadas con la dependencia: resultados de una intervención formativa”.

En la categoria de premis als Millors Treball de Final de Grau Eulàlia Chanovas ha estat guardonada amb el segon premi, amb el treball “La síndrome d’abstinència neonatal. Revisió sistemàtica”. I Cristina Forés, amb “Efectivitat del triatge en incidents de múltiples víctimes amb incendis”; Júlia Pàvia, amb “Humanització a la unitat de cures intensives: des d’una visió infermera. Revisió sistemàtica”, i Elena Juanós, amb “Actituds i percepcions envers la conducta suïcida per part d’infermeria: revisió sistemàtica d’estudis qualitatius” han compartit el tercer premi, juntament amb dos treballs més.

Per altra banda, en els Premis Trajectòria Professional CODITA 2020, convocats amb motiu de l’any Nursing Now, la infermera Anna Núria Llàdser Navarro ha obtingut el premi en la categoria Jove.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 37 = 45

Últimes notícies