HomeTerres de l'EbreCiutadans denunciarà als ajuntaments de Tortosa, L'Ampolla i l’Ametlla de Mar, davant...

Ciutadans denunciarà als ajuntaments de Tortosa, L’Ampolla i l’Ametlla de Mar, davant la Junta Electoral

Ciutadans (Cs) denunciarà a les juntes electorals de la província 8 ajuntaments que mantenen penjades pancartes i simbologia partidista. En el cas de Tarragona, Reus, Valls i la Selva del Camp les denúncies ja s’han interposat i en el de Torredembarra, Tortosa, l’Ampolla i l’Ametlla de Mar es farà en els propers dies.

El text presentat assenyala “l’incompliment de la resolució que obliga el Govern i els Ajuntaments a garantir la neutralitat de tots els espais públics, especialment en període electoral”. Recorda, a més, que “tot i les diferents resolucions de la Junta electoral central i de les provincials, als balcons de diferents ajuntaments tarragonins i també d’edificis municipals continuen penjades pancartes i simbologia amb un contingut clarament partidista, que s’associa amb algunes de les formacions que es presenten a les eleccions”.

Per això, a la denúncia es demana a les juntes electorals de zona de Tarragona, Reus, Valls, Tortosa i el Vendrell que “obliguin els ajuntaments a retirar la pancarta i qualsevol altre símbol partidista de les façanes d’edificis municipals” i que “tant els consistoris com la resta d’administracions garanteixin el compliment del principi de neutralitat”. Des de Ciutadans es reclamen “unes eleccions del 10-N lliures i uns edificis públics que representin a tots els catalans, no només a una part”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

39 + = 46

Últimes notícies