HomeEsportsContundent victòria del Handbol Club Ampolla sènior femení en la seua històrica...

Contundent victòria del Handbol Club Ampolla sènior femení en la seua històrica estrena

Convincent i clara victòria per 33-17 davant l’Esportiu Castelldefels del Handbol Club Ampolla en la seua estrena a la Segona Catalana sènior femenina. Les jugadores de l’equip dirigit per Javi Garcia, van sortir molt motivades i concentrades des dels primers instants del partit. Els primers 15 minuts van ser determinants, aconseguint molt aviat una avantatja de 7 gols de diferència amb un 10 a 3, propiciant que Javi Garcia pogués donar minuts a la seua plantilla i efectuar moltes rotacions. Amb una gran defensa i amb una Lluïsa a la porteria amb mes del 50% de parades, on només ha encaixat 6 gols, arribant al descans amb el resultat de 14-6.

A la segona part es va notat molt el fons de banqueta de les locals, on l’efectivitat en atac (19 gols de 22 tirs) i les recuperacions amb les sortides al contraatac, van acabar de rematar la feina d’un equip que ho va donar tot fins que l’àrbitre va xiular el final. Gran inici de lliga de les noies de Javier Garcia, davant un històric com el Castelldefels que poca cosa va poder fer davant l’allau de joc del conjunt local.

Per part del CH Ampolla van jugar: Lluïsa Hierro (6 gols encaixats i 5 parades) i Ana Belén López (11 gols encaixats i 2 parades) a la porteria, i com a jugadores de camp Lidia Zaragoza, Andrea Haro (4), Yaiza Ferré (4), Sandra Pallarés, Cristina Tortajada (3), Julia Calduch (3), Olimpia Colomines, Aina Zaragoza (1), Mar Mauri, Gemma Polo (2), Judit Tortajada (7), Andrea Garcia (4), Emma Vicente (5) i Patri Cao.

La pròxima jornada el CH Ampolla jugarà el diumenge a les 16:00 hores al pavelló de les Moreres davant el Finestrelles Handbol Esplugues.