HomeSocietatCreu Roja atén un 30% més de persones en situació d'extrema vulnerabilitat...

Creu Roja atén un 30% més de persones en situació d’extrema vulnerabilitat al Camp de Tarragona i l’Ebre el 2022

Creu Roja ha atès 57.048 persones al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre en el conjunt dels seus diferents àmbits d’intervenció l’any 2022. El 60,11% d’estes han estat dones.

L’organització ha incrementat en un 30% el nombre de persones ateses en situació d’extrema vulnerabilitat, en total 20.578 persones han rebut suport per cobrir necessitats bàsiques d’alimentació, higiene, material escolar, ajuts per fer front als subministraments bàsics, etc. A Tarragona es van destinar 60.000 euros procedents de fons propis.

D’altra banda, Creu Roja ha atès 1.933 persones en matèria d’ocupació i formació, amb 683 persones participants en itineraris de formació i inserció laboral de les quals, 334 han estat inserides al mercat laboral, el 49%.

En una altra línia, l’escalada del conflicte a Ucraïna ha provocat una arribada de persones refugiades sense precedents. Durant l’any passat, la Creu Roja ha donat assistència a Tarragona a 2.935 persones arribades d’aquest país i n’ha allotjades prop de 2.200 en diferents hotels de la província, fins a onze, en el marc del programa d’acollida i integració del Ministeri d’Inclusió, Migracions i Seguretat Social.

El col·lectiu ucraïnès ha representat el 82% del total de persones refugiades amb què Creu Roja ha treballat durant l’any passat. Deixant de banda aquest grup, la majoria de les persones ateses procedeixen principalment de Llatinoamèrica (Veneçuela, Colòmbia, Cuba) seguides de Rússia, Geòrgia, Síria, Afganistan, Algèria i Bielorússia. En total, l’organització ha atès 3.556 refugiats amb l’objectiu de garantir-ne la protecció i la integració social.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies