HomePolíticaDeltebre aprova l'adjudicació de les obres de pavimentació dels carrers

Deltebre aprova l’adjudicació de les obres de pavimentació dels carrers

La sessió plenària de l’Ajuntament de Deltebre, d’este mes de juny, ha estat marcat per l’adjudicació de les obres de reforç i millora del paviment de diversos carrers del municipi.

El cost total d’esta actuació s’eleva als 3.940.799,96 € i, conjuntament amb les inversions que s’estan efectuant en estos moments, i que ascendeixen a 2.500.000 €, permetran pavimentar el 80% de les vies públiques del nucli urbà de Deltebre amb una inversió del voltant dels 6.500.000 €.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha subratllat que “la pavimentació del 80% dels carrers de Deltebre ens permetrà dignificar les vies públiques, com també solucionar un problema que és estructural, mitjançant una inversió històrica que és conseqüència de la gestió rigorosa que estem efectuant des del Govern municipal”.

El portaveu d’ERC Deltebre, Joan Alginet, ha detallat que “comparteixen els fons d’aquest projecte, però no les formes”. En la mateixa línia, el representant del PSC Deltebre, Aleix Ferré, ha explicat que “celebrem la pavimentació que es durà a terme, però no compartim que esdevinga estratègia electoral”.

La licitació s’ha aprovat amb els vots favorables d’Enlairem Deltebre i les abstencions dels grups d’ERC i PSC.

El plenari també ha aprovat, per unanimitat, la proposta de Correbous 2022 de la Festa Major de Deltebre, la Festa Major organitzada pel CD La Cava, les Festes del Barracot i la Festivitat de Sant Miquel.

En este punt, l’alcalde ha “agraït tota la feina que estan realitzant les entitats que treballen incansablement per tal que les properes festes siguen inoblidables després de dos anys sense celebrar-se a causa de la pandèmia”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies