HomeSalutDeltebre constitueix el Consell de la Salut amb Anna Mora com...

Deltebre constitueix el Consell de la Salut amb Anna Mora com a delegada

L’Ajuntament de Deltebre ha constituït el  Consell Municipal de la Salut. Un òrgan de participació que se suma a la resta de consells sectorials que l’Ajuntament està impulsant per facilitar que la ciutadania pugui  aportar la seva visió sobre el present i el futur del municipi.  

El Consell de la Salut comptarà amb l’estudiant de Medicina Anna Mora com a delegada. A Anna l’acompanyaran la regidora d’Acció Intergeneracional i Comunitària, Rosa Royo, i la directora del CAP Deltebre, Judith Marin. A banda també es va crear una comissió de vocals i col·laboradors i col·laboradores que està integrada per professionals de la psicologia, infermeria, farmàcia, fisioteràpia, odontologia, entre altres serveis.   

El Consell de la Salut està conformat pels diferents professionals del municipi d’aquest àmbit, com també per les entitats relacionades. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha volgut agrair  “el servei que presten dia rere dia els professionals de la salut, més encara en el moment de  la pandèmia on el seu esforç i la seva dedicació van ser fonamentals per a garantir el benestar  de la ciutadania”.  

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 6 =

Últimes notícies